TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mancage 07 Silikone Kyskhedsbælte var 1

Mancage 07 Silikone Kyskhedsbælte

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Er du og din partner helt vilde med kinky og kontrollerende lege? Så er Mancage 07 Silikone Kyskhedsbælte et must.

Det stilrene bur er let at sætte om penis, hvor det sørger for, at ingen forbudte erektioner bliver budt velkommen. Størrelsen bidrager til en tæt og restriktiv oplevelse.

Det er fremstillet i blødt silikone, der giver dig øget komfort og gør det helt perfekt til langvarige sessioner. Der er lufthuller på fronten og hul i spidsen til urin, så du ikke skal gå på kompromis med en god hygiejne.

Mancage 07 har tre udskiftelige ringe med en diameter på henholdsvis 4 cm, 5 cm og 6 cm, så du kan finde den størrelse, der mathcer dig bedst.

Giv din partner nøglen til hængelåsen eller brug de fem nummerede plastlåse  alt efter, hvad der passer til jeres frække fantasi.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dur ikke
Det er ikke til at få på. Vi har opgiver efter at havde søgt på nettet. Det virker generelt til at være et problem med denne type med dette setup. Frig - 15. dec. 2020
Umuligt at få på
Oh, Trælledreng42, hvor ville jeg ønske du havde forklaret hvordan det er lykkedes dig at tage dette på. Nu har jeg kæmpet med det i timevis. Instruktionsmater... Læs mere
SkuffetBurFyr - 9. nov. 2020
Nybegynder
Hvis man ikke har prøvet et penisbur før, kan jeg ikke anbefale dette. Det er meget uhandy og svært at få lukket. Kvaliteten er rigtig god, og buret er dejlig... Læs mere
Trælledreng42 - 24. jul. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS