TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
My Special Underwear Vibrator Trusse var 1

My Special Underwear Vibrator Trusse

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Ønsker du en diskret, men intens stimulation og rig mulighed for frække parlege, så er My Special Underwear lige noget for dig.

Den frække trusse har en bullet, der føres ind i vagina og giver en skøn stimulation. Den har 7 forskellige vibrationsniveauer, som du eller din partner kan skifte mellem på den trådløse fjernbetjening. 

Vibrator trussen er diskret og selvsiddende. Den kan bæres under dit almindelige undertøj og tøj, hvilket gør den ideel til frække parlege i det offentlige.

My Special Underwear har en 7 cm lang indbygget vibrator, der bruger 1 styk A23 /  L1028 batteri. Fjernbetjeningen bruger 3 stk. LR44-batterier. Alle fire batterier medfølger i æsken. Vibratoren og fjernbetjeningen har en rækkevidde på 8-10 meter.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min mandemagnet
Jeg fik egentlig trusserne her af min ekskæreste, men jeg synes, de er lige så sjove at bruge selv. Det kræver lige lidt øvelse, at få det til at sidde rigtigt,... Læs mere
Sine105 - 3. may. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS