Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Plastik Pinwheel Sort var 1

Plastik Pinwheel Sort

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Dette plastik Pinwheel hjul er ideel til frække pirrings lege.

Hjulet er lavet af plast, og føles derfor ikke så skarpt som dem, der er lavet af metal. Derfor er denne også specielt velegent til dig, der skal prøve et pinwheel for første gang eller bare gerne vil afprøve, hvordan det fungerer.

Hjulet har et lille bredt håndtag, som gør, at du nemt kan styre det ved blot at holde om det med et par fingre.

Hvis du kører hjulet let over huden er stimulationen blid og let prikkende. Presser du derimod til, bliver det til hårdere pirring. Der er dog grænser for, hvor hård dette pinwheel kan trykke, da det som sagt er lavet af plast.

Vi anbefaler, at du starter stille og roligt ud og øger presset mod huden gradvist.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Pinwheel plastic
SpellMaster - 5. jan. 2019
En billig men god kopi af et metal pinwheel - god til begyndere og til at prøve inden man investerer en masse penge i de dyrere af metal
Et ok produkt
Bjørn - 2. aug. 2013
Ikke samme oplevelse som med et metal pinwheel, men til prisen er det ok. Der skal bruges noget kraft for at få det til at stikke, i modsætning til dem i rustfrit stål, som har en del tyngde i sig selv. Håndtaget er lige lille nok, men det er dog pirrende, især egnet nybegyndere.
Fint begynderprodukt :-)
Dennis - 5. dec. 2012
Dette produkt er et fint begynderprodukt og prisen taget i betragtning kan man ikke forlange mere. Jeg vil dog anbefale et produkt i rustfrit stål og med et længere håndtag, da det gør håndteringen af hjulet mere overskueligt og håndterbart. Hvis I har noget lignende i køkkenskuffen kan det sagtens anvendes i stedet for netop dette produkt. Brug hellere noget fra køkkenet :-)
Lille, pæn og effektiv!
Anonymous - 9. may. 2018
Den var overraskende robust og god i hånden til prisen, diskret og spændende at lege med. Man kan trykke både let og hårdt, så det er et alsidigt lille stykke legetøj, der både kan kilde lidt eller gøre mere ondt ;)
Maskinoversat fra sinful.no
Aika kesy
Anonymous - 13. mar. 2024
Lille størrelse, ca. på længde med en finger. Plastik kan ikke måle sig med metal i et stykke legetøj som dette. Hvis du er interesseret i en af disse, er det værd at investere i en ordentlig en. Prisen vil mindst blive fordoblet, men det vil fornemmelserne også. Jeg synes, den er mest velegnet, hvis man med en lille investering vil teste, om man overhovedet kan få noget ud af den slags.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS