TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
God pris
Satisfyer Strong One Vibrerende Penisring var 1

Satisfyer Strong One Vibrerende Penisring

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

188,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Strong One Penisring giver dig mulighed for at udforske pirrende vibrationer alene eller sammen med en partner via app styringen, uanset om I er i samme rum eller ej. Designet på det øverste stykke er let buet og jævnt, for at ramme så bred en flade som muligt, så intensiteten nemt kan reguleres. 

Penisringens vibrationer kan stimulere skaftet og pungen, og hjælper til at give en større, hårdere og længerevarende erektion, så legen kan vare endnu længere. Under sameje vil selve hovedet også stimulere din partner, så orgasme nemmere opnås. 

Koble den til den gratis Satisfyer Connect App, som er kompatibel med både Android og iOS. Her kan du vælge mellem forskellige mønstre eller skræddersy dine egne vibrationer, hvor du både kan forvandle din partners stemme eller din yndlingssang til vibrerende rytmer.

Vil du hellere bruge den uden appen, kan du kontrollere de 10 indbygget vibrationsmønstre direkte på penisringen. Tænd på Power knappen og skift vibrationer med et enkelt tryk. 

Den vandtætte penisring er fremstillet i body-friendly silikone, som giver den en silkeblød overflade. Den indre diameter måler 2,5 cm og grundet det strækbare materiale kan de fleste størrelser passe den. 

Den er genopladelig via det medfølgende magnetiske USB-kabel. En fuld opladning tager 60 minutter og giver dig op til 40 minutters brugstid.  

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS