Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Blowjob Penis Vibrator var 1

Sinful Blowjob Penis Vibrator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Penisring Sæt 3 stk
79,00 kr.
Inkl. moms
699,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Forbered dig på en fordybende oplevelse med denne Sinful Blowjob penis vibrator. Denne potente penis-pleaser kan prale af et stilfuldt, kompakt design, to vibrerende motorer og en lufttrykspumpe.

Maskinen er skabt til at levere intelligent stimulation og gemmer på effektiv lufttryksteknologi med op til 149 kpa, stimulerende bevægelser og op til 115 minutters brugstid. 

Nyd de lækre, bløde materialer, der sikrer maksimal komfort og en optimal pasform, der vil føles endnu bedre med et stænk vandbaseret glidecreme. 

Teknologi i verdensklasse byder på en utrolig intens oplevelse med helt op til 11000 RPM for en eksplosiv onani oplevelse. 

MærkeSinful
UndermærkeSinful.Tech
Produktvægt (g)500
Fuld Længde (cm)20
Indre Dybde (cm)12
Diameter (cm)8.5
Indre Diameter (cm)5
Strækbar DiameterJa
StrømkildeM2 USB Magnetisk Oplader
Vibrationsmønstre10
Primært MaterialeTPE
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Vandtæt
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU25983
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet - knap så god oplevelse
Mr. Bond - 12. jun. 2023
Trods høj kvalitet, gennemført design og lækre materialer, var oplevelsen - både bogstaveligt og i overført betydning - ikke rigtig tilfredsstillende. Ideen er egentlig meget god og under præcis de rette omstændigheder, som fx penis størrelse, alder på indehaver, indgangsvinkel og program - samt himmellegemes placering, kan oplevelsen være decideret glimrende. Men de valg som udviklerne af produktet har truffet omkring frekvens af pumpe, vibrationer osv. fratager brugeren nogle ret essentielle muligheder for selv at styre hvordan oplevelsen bliver - og dét er ærgerligt. For konsekvensen er desværre at det kun sporadisk lykkes at opnå den stimulering, der skal til for at nå egentligt klimaks og selvom det da blev til en enkelt bronzemedalje udeblev de rigtig gode resultateter.
Lækkert design
Henrik - 5. nov. 2022
Jeg kan desværre ikke rigtig bedømme produktet, da min penis er for stor og tyk til at kunne komme ind i hullet. Så det er desværre, for mig, et fejlkøb. Men det siger kun noget om mig. En penis med tykkelse af 18+ cm. kan ikke bruge produktet.
Flot, men mangler de sidste
Anonymous - 7. sep. 2023
Den første brug af den var virkelig imponerende! Jeg tændte for den og lod den gøre arbejdet. Vakuumsuget sammen med vibrationerne var virkelig dejligt. Jeg ville ikke efterligne dette med en BJ. Jeg vil sige, at en Tenga gør det job meget bedre. Og så rengøringen. Det er svært, jeg kan ikke nå "bunden" af denne med mine hænder, hvilket gør det svært at rengøre i bunden af produktet. Lidt for kompliceret. Men jeg er tilfreds med den i det store hele. Købte den på udsalg. Ville ikke betale fuld pris for den.
Maskinoversat fra sinful.se
dyr og skuffende
Anonymous - 4. nov. 2023
dårligt produkt, helt enkelt. hvis det skal forestille at være et BJ, gad jeg godt vide, hvor de har referencerne fra. det var som en elendig massage af en, der aldrig har rørt en penis før...
Maskinoversat fra sinful.no
Vidunderlig oplevelse
Anonymous - 6. may. 2023
Dette produkt var meget godt. Hvis man vil sige, at der mangler noget, kunne det godt have været lidt længere. Ellers en meget god oplevelse.
Maskinoversat fra sinful.no
En utrolig skuffelse
Anonymous - 6. jun. 2023
Har prøvet den og kan med det samme sige, at den ikke suger ret meget, hvilket er det, den egentlig er reklameret med. Har kigget for at se, om der er flere indstillinger, men det er kun vibrationerne, der kan ændres, sugefunktionen har kun én indstilling. Kvaliteten af materialet ser ud til at være meget god, men den funktion, den er beregnet til, er dårlig.
Maskinoversat fra sinful.no
Gud
Anonymous - 13. mar. 2024
Den suger godt. Men den kunne godt have været lidt bredere og haft et lidt mere fleksibelt indre. Ikke at jeg har en meget stor penis, jeg synes, den er ret standard, men når du først har fået lidt vakuum, er den lidt for stram til at pynte godt med den. Lidt for svage vibrationer.
Maskinoversat fra sinful.no
Den er god
Anonymous - 13. mar. 2024
Interessen vandt, og jeg købte denne. Materialet og produktkvaliteten virker god og holdbar. Et par gange kommer til at prøve og lidt efterlader håb om bedre. Ja, med dette produkt kan du nå i mål og opnå udledning, men farven kunne have været stærkere, og trykfunktionerne var en forfriskende nyhed, men jeg ville have håbet på en, der ville være 2-3 sekunders kontinuerlig funktion tryk / frigivelse uden pauser. Produktet har funktioner, der støvsuger i sekunder, holder pause, frigiver og gentager eller derefter et hurtigt tryk og frigivelse. Hvis du ikke har travlt med at få nydelse, vil dette gøre jobbet, jeg er en medium mand, så rystelsesfunktionen fungerer sandsynligvis bedre for en lidt tykkere fyr.
Maskinoversat fra sinful.fi
Blowjob
Anonymous - 13. mar. 2024
God enhed, der passer til selv en lidt tykkere pik på 4,5-5 cm og fungerer godt.
Maskinoversat fra sinful.fi
Arbejder for
Anonymous - 13. mar. 2024
Før jeg købte den, var jeg i tvivl om, hvorvidt størrelsen ville være tilstrækkelig. Den kan sluge en pik på 18 cm/5,5 cm hel. Jeg havde forventet mere af vibratoren ... Fungerer bedst, når man stimulerer spidsen og laver en lille bevægelse af sig selv. Orgasmerne er lange med denne tingest, når handlingen ikke stopper eller ændrer sig.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS