TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
The Cowgirl Unicorn Premium Riding Sexmaskine var 1

The Cowgirl Unicorn Premium Riding Sexmaskine

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

14.399,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Udforsk en verden af eventyrlig nydelse med The Unicorn Premium Riding sexmaskinen fra The Cowgirl. Din pirrende pony er udsmykket med pride farver, lavet af vegansk læder og udstyret med 360 graders rotation og en skridsikker base. Vælg din frække fantasi; vil du nyde det fortryllende udstyr til penetrerende eller ekstern forkælelse?

Uanset om du er til blid gallop eller intens ridning, kan du nemt justere dit pirrende eventyr med den kompatible app eller fjernbetjeningen. Det ekstra lange kabel kommer med adaptere til en bred vifte af lande. Maskinen kræver ingen montering, og kommer med en aftagelig flogger hale, der er perfekt til leg med partneren.

Den smukke måtte sørger for komfort, stilfuldt design og praktisk leg. Den hjælper dæmpe støj, absorberer vibrationer og er vandtæt. Tag en partner med på rejsen - denne enestående enhjørning kan nemlig bære helt op til 181 kg.

MærkeCowgirlProduktvægt (g)12900Strækbar DiameterNejStrækbar OmkredsNejStrømkildeAU-plug, EU-plug, US-plugVibrationsmønstre6Primært MaterialePolyurethaneFarveFlere farverAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberFjernbetjent, Stænktæt, VibrationSKU28964
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS