TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm var 1

Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvem har ikke ind imellem drømt om at tage bartenderen med hjem? Med den yderst naturtro dildo Miguel the Bartender er det nu muligt.

Den frække body tequila og de charmerende brune øjne må du tænke dig til, men Miguels lækre 18 cm penis med faste kugler er din for altid, mens han hjælper dig med at slukke din seksuelle tørst.

Dildoen har sugekop, så du kan nyde Miguel the Bartender håndfrit eller sætte ham fast på et harness for fælles fornøjelse. Ligesom du naturligvis kan tage ham med i bad.

Markeret hoved, årer og dejlige kugler er sammen med det bløde TPR materiale med til at give en naturlig følelse af den ægte vare.

Del af den populære Average Joe dildo serie fra Amerikanske Topco, som har fokus på at tilbyde dig onanioplevelser, som passer til dine hverdagsfantasier.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS