Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm var 1

Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Hvem har ikke ind imellem drømt om at tage bartenderen med hjem? Med den yderst naturtro dildo Miguel the Bartender er det nu muligt.

Den frække body tequila og de charmerende brune øjne må du tænke dig til, men Miguels lækre 18 cm penis med faste kugler er din for altid, mens han hjælper dig med at slukke din seksuelle tørst.

Dildoen har sugekop, så du kan nyde Miguel the Bartender håndfrit eller sætte ham fast på et harness for fælles fornøjelse. Ligesom du naturligvis kan tage ham med i bad.

Markeret hoved, årer og dejlige kugler er sammen med det bløde TPR materiale med til at give en naturlig følelse af den ægte vare.

Del af den populære Average Joe dildo serie fra Amerikanske Topco, som har fokus på at tilbyde dig onanioplevelser, som passer til dine hverdagsfantasier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mega lækker naturtro dildo med god størrelse!
Emily - 3. nov. 2019
Den er så naturtro at den gør en liderlig bare af at kigge på den! Rigtig god både i længde og tykkelse. Sugekoppen fungerer ikke så godt med vand og hopper nogle gange af, men den er godt nok stadig sjov at lege med!
Lige tilpas
John - 9. may. 2017
Udemærket dildo i rigtig lækkert materiale, og perfekt blødhed/hårdhed. Til en god pris. Har haft den i et par måneder snart, og lad os bare sige den har set maget brug. Det eneste negative er sugekoppen har det med at falde af en gang imellem.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS