Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Toy Joy Fjernbetjent og Trådløs Sommerfugl Vibrator var 1

Oversigt

Toy Joy Honeydew trådløs Butterfly er en fjernbetjent sommerfugl vibrator.

Honeydew Sex Butterfly vibrator har stropper, så man kan tage den på som en trusse. Den lille tap på vibratoren føres ind i skeden, mens selve sommerfuglens vinger og krop stimulerer udvendigt på klitoris.

Ta' selv styringen selv eller giv fjernbetjeningen til din partner og slip kontrollen helt!

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt legetøj... Til soveværelset.
marxo - 13. oct. 2014
Grunden til at vi købte dette stykke legetøj var for at have det med på bar/diskotek/restaurant. Men sommerfuglens krop og vinger er alt for store til at dette kan lade sig gøre på en komfortabel måde. Udover det faktum, er det et ganske fint stykke legetøj. Vibrationer kunne godt være kraftigere, og de kan ikke indstilles, den er tændt eller slukket. Men det gør egentligt ikke noget for funktionen af legetøjet. Det er fin rækkevidde på fjernbetjeningen og den modtager uden problemer på lidt afstand. Konklusion: godt legetøj til soveværelset, ikke velegnet til at tage med ud.
Skuffet
Gitte G - 30. may. 2013
Vibratoren er for tynd til mig og der skal kraftigere vibrationer til for at få mig i mål. Dimsen til klitoris passer ikke til min anatomi så den ramte ikke hvor den skulle - samtidig med at stropperne var for lange til mig, så jeg skulle holde vibratoren fast for at den ikke røg ned.
Min kone smilede...
Kurt N - 8. nov. 2012
Jeg havde købt denne sommerfugl til min kone. Først synes hun den var lidt for anderledes, men da vi først var i gang og hun tog den på, så blev hendes forbeholdenhed til hengivenhed. Jeg synes at det er rigtig frækt at kunne styre fjernbetjeningen, og have en for for "magt" over hende ;-)
Sjovt legetøj.
N. Post - 8. nov. 2012
Det skal ske lidt engang imellem, og denne gang faldt jeg over denne sjove sommefugl. Den giver en god vibration "indeni" og foran, og så er der en lille hale på, som kildre så dejligt bagtil. Alt i alt et sjovt og dejligt produkt, som jeg varmt kan anbefale til andre.
Sjovt sexet indslag
Maria - 7. nov. 2012
Mig og min kæreste har købt denne sommerfugl - nok mest for sjov og for at prøve noget lidt anderledes i sengen. Han tager fjernbetjening og jeg "tager sommerfuglen" på - en sjov leg i sengen, som jeg vil anbefale alle at prøve. Vi er begyndt at bruge sommerfuglen uden stropperne, da den da en nemmere at have med at gøre, synes jeg.
Skuffelse
M. kristensen - 24. oct. 2012
Mig og min kæreste har et dejligt sexliv og ville prøve noget nyt. Vi købte sommerfuglen og tænkte det kunne være godt men vi blev mødt af en skuffelse da vi skulle prøve den. Vibratoren var god og nem at bruge og god rækkevide. Men problemet kom da hun skulle have den på for vingerne går på indre lår og kan ikke tages helt på. Vi følte en skuffelse da vi skulle prøve den og det ønsker vi ikke for andre skal ske.

Toy Joy Fjernbetjent og Trådløs Sommerfugl Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS