Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Toys Warmer Elektrisk Varmepude til Sexlegetøj var 1

Toys Warmer Elektrisk Varmepude til Sexlegetøj

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Varm dit legetøj op og få de mest realistiske og nydelsesfulde oplevelser.

Toys Warmer er simpel at bruge, nem at betjene og er fuldstændig uundværlig for dig, der tænder på den varme naturtro oplevelse.

Placer dit legetøj i Toys Warmer og tænd den på kontrolleren. Du har mulighed for at skrue op eller ned for temperaturen undervejs. Den indbyggede termostat sikrer en kontant temperatur. Sluk på kontrolleren, når du synes, at legetøjet har den rette temperatur.

Prøv også at opvarme din massageolie og undgå det kolde gys. 

Toys Warmer er nem at rengøre med en fugtig klud og lidt mild sæbe. Varm IKKE sexlegetøj, der indeholder elektronik.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super duper
Fifi - 25. jun. 2021
Rigtig god varmepose til diverse legetøj. Kan varme hvad som helst op, og er super til sleeves samt TPE og Silikone dildoer. Kan "varmt" anbefales.
En fin detalje
Abbe - 1. jan. 2019
Jeg var overrasket over, at effekten var så stor ved at varme Fleshlighten op fųr brug, at den blev meget mere behagelig. Dette produkt er meget effektivt til at varme op, dog tager det lidt tid at varme det op til midten, men du skal kun have lidt omtanke.
0
Virker som lovet :)
Mr Flesh - 29. dec. 2016
Gųr sit arbejde. Valgte denne i stedet for pinden i ovenstående anmeldelse til venstre (at den bliver varm i stedet for lunken, men har ikke testet pinden). Jeg plejer at forberede med glidecreme, fųr jeg sętter Fleshlighten i varmeren for at forbedre varmeledningen. Man męrker selvfųlgelig med en finger fųr og går forsigtigt ind i sin elskede, så man ikke bręnder sig. Jeg vil sikkert også gerne have pinden under alle omstęndigheder, så du kan genopvarme mellem slagene, hvis du ųnsker en lęngere session. Men den gųr som sagt, hvad den lover, og i modsętning til pinden er det hele opvarmet, altså også fronten/åbningen, så det er en fordel.
0
Varm og behagelig
Tom - 23. jul. 2016
Foretrękker dette mere end pinden, der varmer Fleshlights op. Ejer begge dele og ųnsker du en rigtig varm og god Fleshlight, kan denne anbefales. Bemęrk, at den ikke må stå for lęnge, når den er på "high", da selve formen kan ęndre sig på din Fleshlight, og den kan få męrker fra varmespiralerne som på et stykke kųd på grillen. Dette produkt kan dog varme den op, som sleeve-varmeren ikke kan. Sleeve-varmeren gųr den varmere, mens Flesh-varmeren kan gųre den nęsten bręndende varm. TL: DR Meget godt produkt, dog kan Fleshlight ęndre form ved lang og hųj opvarmning.
0
Gør, hvad den skal
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er god nok. Men lugter lidt
Maskinoversat fra sinful.no
Fungerer perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet fungerer perfekt og er et godt supplement til såkaldte "onahole warmers".
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS