Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator var 1

Oversigt

Vibe Therapy Serenity er en pæn dildo og klitoris vibrator, der stimulerer både indvendigt og udvendigt. Serenity er fremstillet i blød medicinsk silikone, hvilket gør den lækker at benytte.

Serenity Vibe Therapy Vibrator er rigtig nem at betjene via sine 3 knapper. Den ene knap er til tænd/sluk, den anden knap styrer de 7 forskellige vibrationer, som er i kaninen, og den sidste knap styrer, hvor kraftig spidsen af selve dildo delen skal bevæge sig.

Serenity er ideel til kvinder, der godt kan lide fylde.

Brug en drøj glidecreme sammen med din Vibe Therapy Vibrator, så opnår du en endnu større nydelse. Vibe Therapy anbefaler, der benyttes vandbaseret glidecreme på deres produkter fremstillet af silikone.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super vibrator i god kvalitet
Amalie - 20. jun. 2017
Jeg købte Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator, og jeg må indrømme at jeg er solgt! Det er min anden rabbit vibrator, og jeg købte denne i håb om at kvaliteten var bedre end min første. Det må jeg sige at den lever op til. Materialet er blødt og lækkert, og meget nemt at rengøre. Derudover synes jeg designet på vibratoren er rigtig flot og stilet, den er hverken for kinky eller kedeligt. Den er super nem at bruge, der er kun 3 knapper. En der tænder vibratoren, hvilket jeg er glad for, man kan nemlig ikke skrue op for vibrationerne hvis den knap ikke er tændt. Det mindsker risikoen for at den går i gang af sig selv i skuffen eller tasken ;) Derudover er der en knap til at skifte mellem kaninørernes 7 vibrationsmønstre, og en knap til at skifte mellem de 3 rotationer i selve indførselsdelen. Vibratoren er god stor og giver god fylde, hvilket føles rigtig dejligt med godt med glidecreme. Ørene er meget fleksible så man kan tilpasse dem selv så de rammer klitoris. Den er vandtæt, hvilket jeg synes er et kæmpe plus, både i forhold til rengøring af den, men også så man kan have den med ind under bruseren. Dog vil jeg sige at vibratoren larmer lidt, men ikke noget jeg tænker meget over når den er under dynen. Man kan høre lidt hvordan rotationsdelen arbejder. Det er ikke noget der ødelægger stemningen når først man er i gang! Jeg har endnu ikke oplevet ikke at opnå en orgasme med den, så alt i alt er jeg rigtig glad for mit køb, og kan varmt anbefale den til andre. Et super godt køb for pengene :)
God begynder vibrator
Ankl90 - 9. jan. 2014
Købte denne vibrator i gave til min kæreste (læs: mig ;)) Det er en rigtig god begynder vibrator. Selve "kaninørene" som stimulerer klitoris, er rigtig dejlig blød, og super god til dit klit! Den var knapt på lydsvag som jeg havde forventet, men når musikken spiller, så lægger man ikke mærke til det ;)
Fantastisk
Anonymous - 2. aug. 2018
Med genopladelige batterier er det fantastisk. Jeg behøver ikke at bekymre mig om, at den er afladet, når jeg bruger den, for den kan hurtigt skiftes. Vibrationerne går som en drøm. Det negative er, at den gik i stykker efter et år, så jeg var nødt til at købe en ny, som også kun holdt et år. Men den er værd at købe igen og igen
Maskinoversat fra sinful.se

Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS