TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Womanizer Premium Klitoris Stimulator var 1

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Opdag nye måder at få nydelse på med den revolutionerende Womanizer Premium, som stimulerer din klitoris med pulserende trykbølger uden direkte kontakt. Denne luksus model ved hvornår det er på tide at tænde og slukke og har autopilot funktion, så du kan få endeløs variation. Den er endda så populær at selve sangerinden Lily Allen har proklameret at Womanizer kollektionen har ændret hendes liv.

Fløjlsblød silikone dækker det let bøjede skaft, som er formet til at ligge perfekt i din hånd. Tilføj en smule vandbaseret glidecreme på kanten af sugehovedet for at øge sensationen og sørge for gnidningsfri kontakt med huden.

Tryk på on/off knappen og placer sugehovedet over din klitoris og opdag straks, hvordan stimuleringerne vækkes til live når det kommer i kontakt med huden. Smart Silence funktionen sikre, at motoren kun starter, når sugehovedet har hudkontakt - og stopper så snart du løfter det igen.

Juster de 12 intensiteter ved at trykke på knapperne på skaftet. Den blideste indstilling er 50% mildere og den højeste intensitet er 50% kraftigere, end det er set ved tidligere modeller. Lad din Womanzier overraske dig ved at aktivere Autopilot funktionen på bølge-knappen, som skifter imellem niveauerne og giver dig en ny oplevelse hver gang.

Womanizer Premium er vandtæt og genopladelig via det medfølgende magnetiske USB kabel.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS