Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Xtreme Head Exciter Onaniprodukt var 1

Oversigt

Xtreme Head Exciter er for dig, der ønsker en anderledes onanioplevelse og som ønsker kraftfuld stimulation af penishovedet, endda uden at du skal røre en finger. 

Xtreme Head Exciter er et cylinderformet rør med et indvendigt, blødt sleeve med stimulerende dutter. For at de stimulerende dutter kommer til deres ret og kan pirre på den helt rigtige måde, er sleevet luftigt og cylinderet rummeligt. 

Brug Head Exciter ved først at påføre vandbaseret glidecreme, så du får en blødere og mere glat oplevelse, og før så penis ind i sleevet. Når du tænder for produktet vil du kunne mærke hvordan den indvendige del af cylinderen begynder at bevære sig frem og tilbage så dit penishoved bliver stimuleret.

Head Exciter kan køre med to hastigheder, som du justerer på siden af cylinderen og du kan dermed opnå en intens stimulering, som er meget nydelsesfuld. Der sidder også et håndtag på siden, der gør det nemt at styre og holde om Head Exciter. 

Efter brug tager du blot det indvendige sleeve ud og vasker det. Brug eventuelt en rengøringsspray til sexlegetøj for at få det bedste resultat. Lad Head Exciter tørre grundigt inden du putter det tilbage i cylinderen. 

Xtreme Head Exciter kører på batterier. Den bruger 4 x AA batterier, der sælges separat. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Xtreme Head
niels - 18. nov. 2013
Meget skuffende, troede at jeg skulle have en dejlig hyrdetime med mig selv.... Xtrem head er både kloset og uhåndterligt, samt at jeg får kun det yderste af penis stimuleret.

Xtreme Head Exciter Onaniprodukt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS