Sinful Elegant Glas Analplug Medium

Klik på billederne for at forstørre dem

Sinful Elegant Glas Analplug Medium

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

169,00 kr

Oversigt

Kort info

Få en fræk og pirrende anal oplevelse med Sinful Elegant Glas Analpluggen.

Den er lavet i hærdet glas og har derfor en god tyngde, hvilket giver dig følelsen af at blive fyldt helt ud. Den er idéel til de let øvede.

Pluggen er 13,3 cm lang, og den kan føres ca. 11 cm ind. Den har et kurvet design med to buler der giver en sansefuld oplevelse.

Kan køles ned og varmes op for ekstra stimulation.

Godt at vide

Beskrivelse

Er du klar til at tage det næste skridt indenfor anal stimulation, så er Sinful Elegant Glas Analplug Medium et godt valg.

Analpluggen er lavet i glas og den efterlader dig med en lækker følelse af at blive fyldt helt ud. Brug den som en del af et pirrende forspil eller under selve akten for at opnå et mere intenst klimaks.

Glas pluggen har et kurvet design og en glat overflade, der føles lækker i og omkring anus. Den kan køles ned og varmes op for en ekstra sansefuld oplevelse, hvor der bliver leget med temperaturerne.

Pluggen er nem at føre ind. Den har en diameter på 4 cm og en længde på 13,3 cm, hvoraf de 11 cm kan føres ind. Analpluggen har en stopper, der sikrer en tryg oplevelse.

Detaljer

MATERIALE: Glas.
LÆNGDE: 13,3 cm (kan føres 11 cm ind).
DIAMETER: 4 cm (bredeste stykke).
VÆGT: Ca. 284 g.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Massiv, smooth, tung, lidt klodset, men pengene værd En buttplug af glas giver sig naturligvis ikke en millimeter, og det hjælper at tænde lidt på følelsen af hårdfast rigiditet med en i denne størrelseorden. Til gengæld glider glas enormt let, så med lidt lube glider den hurtigt op trods diameteren – og hvis man har en partner til at føre slagets gang, føles det smooth og djævelsk.
Som de andre skriver, gør størrelsen den tung. Det føles meget lækkert i sig selv, først og fremmest. Ulempen er dog, at den med tyngden har det med at glide ud igen, hvis tyngdekraften vil det. Det kan de to etager ikke altid holde tilbage, hvilket gør den lidt klodset.
Den har dog et super lækkert design, og den er alle pengene værd!

PS: Hvornår kommer den i large? ;)
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
lækker oplevelse Vi købte den her hjem til, for at gøre almindelig analsex lidt mere naughty. Vi er meget tilfredse med oplevelsen. Som med denne gennemsigtige glad plug, som blev lidt mere overskidende for os. Der ud over, så syntes jeg at man mærker produktet mere, fordi det er lidt tungere at have siddende under sex. Vi anbefaler denne til alle nysgerrige par
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Dejlig fyldig Denne plug er fantastisk. Den er dejlig fyldig og fylder med godt ud, og rammer også en smule min prostata. Den er lidt tung, men for mig tilføjer det bare nydelse
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
elegant design Elegant design, er dog meget tung
5 4 1

Du anmelder: Sinful Elegant Glas Analplug Medium

Hvordan vurderer du produktet? *