Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
  • Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml Hånd

Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

79,00 kr

Oversigt

Kort info

Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring er til dig, der gerne vil have en effektiv sexlegetøjs rens fremstillet af naturlige og økologisk certificerede ingredienser.

Sprayen vedligeholder dit sexlegetøj og sikrer en høj hygiejne.

Kan bruges på alle typer sexlegetøj.

Produceret i Danmark.

Godt at vide

Beskrivelse

Vil du gerne have en effektiv sexlegetøjs rens af høj kvalitet, der indeholder de allerbedste ingredienser for dig og din krop, er Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring ideel.

Sprayen sikrer en høj hygiejne og vedligeholder dit sexlegetøj, så du kan få glæde af det i længere tid. Den kan anvendes på alle typer sexlegetøj og er meget nem at bruge, da den bare skal sprayes på og efterfølgende skylles af med vand.

Sexlegetøjs rengøringen indeholder hele 55% økologiske ingredienser og 99% naturlige ingredienser. Den er desuden fri for parfume.

Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring er produceret i Danmark.

Detaljer

MATERIALE: Økologisk sexlegetøjs rengøring.
INGREDIENSER: Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Coco-Sulfate, Aqua, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic Acid.
PARFUMEFRI: Ja.
STØRRELSE: 100 ml.
ANVENDELSE: Sprayes på og skylles af igen 1 minut senere.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Let og overskuelig rengøring For mig er det vigtigt, at rengøring af mit legetøj er nem, men grundig - jeg gider hverken bruge særlig lang tid på det eller skulle bekymre mig om lugt og bakterier, når det er i brug. Jeg har altid vasket (Eller skoldet hvis muligt) mit legetøj og brugt en rens bagefter.

Nu har jeg så købt denne rens, da den er økologisk i modsætning til de andre, jeg har brugt, og den er mindst lige så effektiv. Sprøjter den bare på efter vask, lader den sidde lidt og skyller så af. Man behøver ikke gøre det mere besværligt for sig selv. Jeg slipper både for at bruge tid eller bekymre mig ... heller ikke om alt for mange unødvendige kemikalier og tilsætningsstoffer.
5 5 1

Du anmelder: Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml

Hvordan vurderer du produktet? *