VelvOr JNaja Ergonomisk Designet Penisring

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Velv Or JNaja
 • Velv Or JNaja
 • Velv Or JNaja
 • Velv Or JNaja

VelvOr JNaja Ergonomisk Designet Penisring

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Velv penisring er designet til at give dig en ekstra kraftig stimulation.

  Opnå en hårdere erektion.

  Fremstillet i medicinsk formfast plast, 100 % hudvenlig.

  Fås i flere størrelser.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Velv Or JNaja er en ergonomisk penisring, der er specielt designet til at sidde omkring penis og pungen. Den giver en hårdere erektion og mere kontrol til ham.

  Den lille runde spids på Velv giver en ekstra stimulation på mellemkødet under sex. Velv er ideel til dig, der har erfaring med brugen af penisringe.

  Ringen er produceret i en yderst formfast letvægts plast, der er nem at rengøre. Ringen fås i forskellige størrelser.

  Hvis du endnu ikke før har prøvet en penisring, der skal sidde omkring penis og pungen, så kan det være en god ide at eksperimentere med den største størrelse. Jo mindre ringen er jo større stimulation og strammere greb vil du opnå.

  Brug en vandbaseret glidecreme sammen med Velv og opnå den optimale nydelse.

  Velv Or JNaja er: allergivenlig, ftalatfri, lugtfri, formfast. Den kan koges, så bliver den hurtig kropsvarm.

  Detaljer

  MATERIALE: Nylonfibre.
  STØRRELSE: 45 mm, 50 mm og 55 mm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Orgasme garanti
  Ringen skal dog passe! Da jeg købte dette produkt var det svært at vurdere om det skulle være en 45, 50 eller 55mm. Der blev målt og gjort ved og jeg endte op med at prøve en 50mm. Da den ankom troede jeg aldrig jeg skulle få både testikler og penis igennem, men ved at hive lidt her og der lykkedes det og ved fuld erektion sidder den fint og stramt, men den kan godt trykke en del på mellemkødet afhængig af stillingen og det kan til tider (syntes jeg) være lidt ubehageligt. Men alt i alt, når man lærer den at kende, så virker det som et godt produkt, hvis man altså har valgt den rette størrelse! Penis skal også være helt slap for at få ringen af igen da formen er fast og ikke kan give sig, så den tages ikke bare af lige efter en orgasme.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Orgasme garanti
  Vellavet produkt Denne ring er lavet i nylon fiber, hvilket bedst kan beskrives som plastik der føles som høj kvalitet. Der er ingen generende svejselinjer, diskret, stilfuld i forhold til udseende.

  Pasformen skal givetvis følge bæreren, og da det er en fast ring skal den ikke være for stram, men til gengæld får man ikke den kvælende fornemmelse som ved en gummiring. Problemet med selv vellavede faste cirkelrunde ringe er at de, over tid, bliver ubehagelige fordi de ikke helt følger kroppen, og godt kan gnave lidt. Denne ring følger kropsformen fuldstændigt og trykker lige hvor den skal. Derfor kan den også bæres over længere tid end for eksempel en gummiring, hvis størrelsen er korrekt, og giver bedre udholdenhed imens den er på.
  5 5 1

  Du anmelder: VelvOr JNaja Ergonomisk Designet Penisring

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: