Året der gik
2018

Det nye år står for døren, og traditionen tro har Sinful taget et kig ind i danskernes sexvaner.

Den frækkeste by

Årets frækkeste by:

Sønderborg

Ved at kigge på, hvor der bliver købt mest sexlegetøj pr. indbygger, har Sinful fundet ud af, at Sønderborg er den by i Danmark, hvor der bliver købt mest sexlegetøj

Årets kedeligste by:Gentofte

Den by, hvor der blev købt mindst sexlegetøj pr. indbygger.

Årets mest kinky by:Christiansfeld

Den by, der købte absolut mest fetish sexlegetøj pr. indbygger.

Årets frækkeste navne

Mark & Simone

Har du undret dig over, hvem der mon er den frækkeste af dine venner?

Sinful har kigget på navnene på mere end 190.000 ordre, og analysen viste, at det var Mark og Simone, der var årets frækkeste navne.

Navnene er fundet ved at kigge på, hvor mange ordrer der er lagt pr. person med det givne navn i 2018.

Årets frækkeste navne
Hvem køber mest

Hvem køber mest
sexlegetøj?

Mænd

I 2018 var det mændene, der købte mest sexlegetøj, glidecreme og sexet undertøj, med en procentandel på 51,1% af det samlede salg.

Kvinderne derimod stod for 48,9% af købene. Derudover, var det især aldersgruppen fra 25-34 år, der købte nyt legetøj til at bruge under dynerne i 2018.

kondomer

FUN FACT

Færre børn født i september

SINFUL solgtE 89.000 flere kondomer

I 2018 ramte det danske befolkningstal 5,8 millioner, men i september 2018 blev der født hele 160 færre børn end i samme måned i 2017.
Ved at kigge 9 måneder tilbage i salgstallene for kondomer, kan vi se, at der er solgt hele 89.000 flere kondomer i december/januar 2018 i forhold til året før.

Fifty Shades of Grey

FUN FACT

Flere aldersgrupper er vilde med

Fifty Shades of Grey

I februar 2018 udkom den sidste Fifty Shades of Grey film “Fifty Shades Freed”. I den forbindelse kunne vi se, at salget af sexlegetøj fra mærket “Fifty Shades” steg med 85%, og det var især aldersgruppen 25-34 år, der tilføjede kinky sexlegetøj til samlingen. I august 2018 udkom filmen “The Book Club”, hvor Fifty Shades of Grey bogen blev diskuteret blandt en ældre gruppe af kvinder. Her kunne vi igen se en kraftig stigning i salget af Fifty Shades of Grey sexlegetøj, men denne gang var det især de 45-64-årige, der købte det frække sexlegetøj.

Årets mest populære
produkter til mænd

penisringe

Når man kigger på salgsstatistikken for 2018, er det tydeligt at se, hvilke produkter, der var de mest populære blandt de danske mænd. Det mest populære produkt til mænd var i 2018 penisringe i flere forskellige varianter. Der blev solgt over 73.526 penisringe, hvilket svarer til:

Årets mest populære
Årets mest populære

Årets mest populære
produkter til kvinder

Satisfyer Pro 2

Kvinderne var mest glade for Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator.
Faktisk så glade at hele 20.535 kvinder købte den.

Se de Top 10 mest populære produkter her.

årets mest populære
produkt til par

sinful
julekalender

Samtidig har vi også kunne se, at årets favoritprodukt til par var Sinful Julekalenderen.Mere end 20.000 glade kunder købte nemlig årets frækkeste julekalender. En julekalender, der hjælper med at sætte fokus på parforholdet i hele december og lægger op til mere leg og intimitet.

Årets mest populære
Håndboldhold

FUN FACT

Sexdukker svarende til

169 håndboldhold

En af de helt store trends i år 2018 var sexdukker. Både de oppustelige, men bestemt også de realistiske af slagsen. Faktisk blev der i 2018 solgt over 1180 sexdukker - det svarer til hele 169 håndboldhold!

Realistisk dildo

Årets højdespringer

Realistisk er hot

Efter mange år, hvor dildoerne har skulle have mange forskellige farver og faconer, er det i 2018 det naturtro sexlegetøj, der hitter. Den mest solgte dildo i 2018 er nemlig European Lover Naturtro Dildo, som er steget med 326% i salg i forhold til året før, og den er dermed kommet ind på en tredjeplads over kvindernes mest populære produkter.

Årets sjoveste og

skøreste søgninger

I 2018 søgte folk på meget mere end bare “dildo”, “vibrator” og “kondomer” inde på Sinful.dk. Her kan du se et uddrag af de sjoveste og skøreste søgninger.

  • 1 Maske med penis
  • 2 Kæmpe blød dildo
  • 3 Papaya
  • 4 Forhuds sprøjte
  • 5 Brystkød
  • 6 Skedering
  • 7 Åbne mamelukker
  • 8 Badesalt
  • 9 Undskyldsapparat
  • 10 Stimulerende tabletter
Skøreste søgninger

Vil du gerne vide mere om

de frække statistikker?

Find de Top 30 frækkeste byer, Top 10 kedeligste byer, mest kinky byer, frækkeste navne og populære produkter til ham, hende og par lige her.

Download PDF