Julekalenderen er desværre udsolgt. Gå ikke glip af den frækkeste julekalender 2021.

Sinful julekalender 2020 blev revet væk af tusindvis af glade danskere. Skriv dig op nu og vær den første, der får besked, når årets frækkeste julekalender for 2021 er klar.

Vi glæder os til at gøre julen endnu frækkere igen i 2021.

24 lækre oplevelser med din partner

Forkæl dig selv og din partner med årets frækkeste julekalender og fyld jeres december med overraskelser, leg og sex. I får en julemåned, hvor I får leget, og udforsket hinanden på helt nye måder.

Sinfuls julekalendere findes kun i et begrænset antal, og er blevet udsolgt på rekordtid flere år i streg. Hvor længe tør I vente med at købe jeres?

24 frække overraskelser

Populære bestseller produkter

+95% vil anbefale kalenderen

Gratis fragt

Classic årets bestseller

13x Sexlegetøj

7x Erotiske accessories

4x Blid bondage

Sinful Classic Julekalender 2020

 • Skandinaviens mest solgte erotiske julekalender.
 • Den perfekte gaveidé til din partner.
 • Købte I Sinful Classic Julekalenderen sidste år? Så prøv dette års Deluxe eller Advent Julekalender.
 • 24 populære produkter til kvinder, mænd, og par med en samlet værdi af 2.300 kr.
 • Inklusiv inspirationshæfte, der guider jer til frækkere juledage.
 • Begrænset parti. Bestil i dag og få gratis fragt.
Deluxe forkælelse til jer

14x Sexlegetøj

3x Erotiske accessories

7x Blid bondage

Sinful Deluxe Julekalender 2020

 • Årets mest eksklusive erotiske julekalender.
 • Til jer, der købte Classic julekalenderen sidste år eller allerede har erfaring med sexlegetøj.
 • 24 populære luksusprodukter til kvinder, mænd og par, til en samlet værdi af 3.700 kr.
 • Nyt sortiment med bestsellere fra populære brands som Sinful, Obaie, Nortie, Mr. Membr og Amaysin.
 • Inklusiv inspirationshæfte med guides til endnu mere sjov.
 • Begrænset parti. Slå til i dag og få gratis fragt.
Advents Julekalender

6x Sexlegetøj

2x Erotiske accessories

4x Blid bondage

Sinful Advents Julekalender 2020

 • Den perfekte adventsgave til din partner.
 • Kan bruges af alle uanset erfaring.
 • 4 låger, der i alt gemmer på 12 populære produkter til kvinder, mænd og par.
 • Har en samlet værdi på 2.100 kr.
 • Inklusiv inspirationshæfte med guides til ugens frække overraskelse.
 • Begrænset parti. Bestil nu og få gratis fragt.

Hør mere om Sinful Julekalenderen

Tak for en lækker jul
“Det er det bedste køb jeg længe har gjort. Vi har haft den sjoveste og frækkeste jul. Kvaliteten er i top, variation og inspiration i verdensklasse. Det er absolut pengene værd”
- Trine -
Bedste parterapi til prisen
“At en kalender skulle have en effekt havde jeg aldrig regnet med. Den har skabt gnist, glæde, frækhed og flere dejlige stunder. Spændingen over hvad vi skal lege med næste dag er en del af legen.”
- Anders -
Overraskelser og julelege
“Vi blev overraskede over hvad der gemte sig bag nr. 16 - det troede vi ikke var noget for os, men det bliver helt sikkert noget vi vil lege med fremover.”
- Camilla -

Ofte stillede spørgsmål om julekalenderen

Vi købte en julekalender sidste år. Indeholder dette års versioner de samme produkter?

Sinful Classic Julekalender
Sinful Julekalender byder i år på 6 helt nye styles, 8 populære produkter fra sidste års version og 10 opdaterede udgaver af velkendte favoritter. Købte I Classic kalenderen i 2019, anbefaler vi, at I vælger vores Deluxe udgave eller den helt nye Advent Julekalender i år.

Sinful Deluxe Julekalender
I Sinful Deluxe Julekalender finder I 18 helt nye produkter samt 6 opgraderede udgaver af tidligere produkter, som helt sikkert vil få juleklokkerne til at ringe. I kan altså sagtens købe Deluxe igen i år, og blive glædeligt overrasket dag på dag.

Sinful Advent Julekalender
Sinful Advent Julekalender er en helt ny tilføjelse til vores julekalender univers. Kalenderen gemmer på hele 10 særligt udvalgte stykker sexlegetøj af høj kvalitet. Vi har også vedlagt en orgasme gel og en massageolie fra det økologiske og svanemærkede brand Kaerlig.

Vi er nye i sexlegetøjets verden. Hvilken julekalender passer til os?

Sinful Classic Julekalenderen er helt perfekt til jer med lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj. Indholdet giver jer masser af mulighed for at eksperimentere og udforske jeres egne og hinandens kroppe. Husk også, at der medfølger et hæfte med guides til, hvordan I får det bedste ud af legen.

Den nye Sinful Advent Julekalender kan bruges af alle uanset erfaring, men er især god til jer, der ønsker en lidt blødere introduktion til sexlegetøj. Her får I nemlig god tid til at blive godt bekendte med jeres nye legetøj, og udforske det nye univers i jeres helt eget tempo.

Har I allerede sexlegetøj i natskuffen, eller vil I bare gerne have, at jeres produkter skal være topkvalitet? Så er vores Sinful Deluxe Julekalender i stedet det rigtige valg for jer.

Er det nødvendigt at købe batterier, opladningskabler eller andet tilbehør til vores julekalender?

Alle batterier og opladningskabler følger med alle julekalendere, så det slipper I helt for at tænke på. De genopladelige produkter oplades let via USB-kabel i enten computer eller adapter. Find mere information om de enkelte produkter i den medfølgende indlægsseddel.

Vi anbefaler at I også køber en sexlegetøjsrens og vandbaseret glidecreme, så I får den bedste oplevelse med jeres nye produkter, og hurtigt og effektivt kan rengøre dem.

Vi er partnere af samme køn. Er der en julekalender, der egner sig til os?

Julekalenderne egner sig bedst til par af forskellige køn. Der vil helt sikkert være produkter, som I kan nyde sammen, hvis din partner er af samme køn, men der vil også være produkter, som I desværre ikke får gavn af.

Savner I inspiration eller rådgivning omkring, hvilke andre produkter på Sinful shoppen, der er perfekte til par af samme køn, kan I altid kontakte vores kundeservice.

Jeg er single. Vil jeg få glæde af julekalendernes indhold?

Mange af produkterne i de tre julekalendere kan sagtens nydes, når du leger solo, men indholdet er nøje sat sammen med par i tankerne. Derfor vil der være en del produkter, som du behøver en partner for at få fuldt udbytte af.

Heldigvis byder Sinful shoppen på masser af produkter, som er helt perfekte til solo leg - også i julemåneden. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige julegave til dig selv.

Hvor mange produkter er der henholdsvis til kvinder, mænd og par?

Mange af produkterne i julekalenderne kan bruges af begge køn eller sammen. I det medfølgende inspirationshæfte finder I guides til, hvordan I begge to får mest ud af produkterne.

Vi har opdelt indholdet i disse kategorier:

Sinful Classic Julekalender
Sexlegetøj: 13 stk.
Erotiske accessories: 7 stk.
Blid bondage: 4 stk

Sinful Deluxe Julekalender
Sexlegetøj: 14 stk.
Erotiske accessories: 4 stk.
Blid bondage: 6 stk

Sinful Advent Julekalender
Sexlegetøj: 6 stk.
Blid bondage: 4 stk

Hvad gør vi, hvis vi har flere spørgsmål?

Hvis I har spørgsmål til kalenderen, er I altid velkomne til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at hjælpe med stort og småt. Fang dem på telefonen alle hverdage mellem kl. 8.00 og 21.00 og i weekenderne mellem kl. 10.00-18.00 på tlf. 70777070. I kan også fange os på mailen service@sinful.dk.

Forkæl dig selv og din partner med en erotisk julekalender fra Sinful og få en fræk december måned fyldt med nydelse

Erotisk julekalender for begyndere

Sinfuls erotiske kalender er perfekt til jer, som er forholdsvis nye i sexlegetøjets verden eller ønsker at eksperimentere med og udforske nye seksuelle områder. Benyt muligheden for at blive inspireret af nye overraskelser hver dag i december indtil juleaften.

Med en Sinful Classic Julekalender får I 13 frække stykker sexlegetøj, 4 produkter til blide bondage lege og 7 forskellige accessories og erotisk tilbehør. Overrask din partner med en kalender fra Sinful, og fyld årets sidste måned med sex, leg og overraskelser.

De sidste par år har vi haft stor succes med vores frække julekalender, som er blevet udsolgt på rekordtid. Vi er utrolig stolte af, at den har inspireret til mange sjove stunder under dynen. Var I et af de glade par, der prøvede sidste års frække kalender? Købte I Sinful Classic Julekalender sidste år? Så anbefaler vi at I køber Sinful Deluxe Julekalender eller Sinful Advent Julekalender og prøver den helt nye sammensætning af produkter.

Deluxe version til erfarne par

Har I allerede erfaring med basis sexlegetøj, og ønsker I overraskelser, hvor kvaliteten lige er taget til næste niveau? Så er en Sinful Deluxe Julekalender helt perfekt til jer. Forkæl din partner med vores luksus version, der indeholder populære produkter af den højeste kvalitet. Fyr op for fantasien, og find inspiration i nye frække overraskelser, som hver dag i december lægger op til leg.

Sinfuls eksklusive julekalender indeholder produkter fra populære brands, der indleder til spændende parlege. Med Obaie bliver I introduceret til den blide bondages spændende univers, mens Amaysin står for de vibrerende vidundere, der både kan bruges under frækt forspil og leverer rumlende orgasmer. I får ligeledes sexet lingeri til hende fra Nortie, mens han forkæles med en overraskelse fra Mr. Membr, som laver fantastiske onaniprodukter til ham. Sidst finder I en masse spændende sexlegetøj fra vores eget populære brand Sinful. I kan udforske 14 populære stykker sexlegetøj, 6 produkter til blid bondageleg og 4 frække accesories og erotisk tilbehør. Tag på en spændingsfyldt julerejse med Sinful Deluxe Julekalender, og lad julelegene begynde!

Advent Julekalender med ugentlige overraskelser

Den nye Advent Julekalender kan nydes af alle uanset erfaring med sexlegetøj. Så selvom I er helt nye i det spændende og frække univers, kan I sagtens få en masse sjove og skønne stunder med årets Sinful Advent Julekalender. Kalenderen er udviklet specielt til jer, som gerne vil have lidt mere tid til at lege og udforske hinanden.

Sinfuls Advent Julekalender indeholder særligt udvalgte bestsellere, som alle kan nydes i sjov og fræk parleg. I kalenderen gemmer der sig hele 12 lækre produkter til hede søndage under dynen. I får 6 stykker pirrende sexlegetøj til rumlende orgasmer og 4 produkter til blide bondage lege. Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi vedlagt vores bestseller orgasme gel og en massageolie fra det økologiske danske brand Kaerlig. Få årets sjoveste og mest sexede søndage med Sinful Advent Julekalender!

Mere leg og erotik i forholdet

Årets frække kalendere fra Sinful giver mulighed for en mere åben og dybere samtale om lyst og fantasier samt for at lære hinanden bedre at kende.

Sinfuls stilfulde julekalendere har alle et eksklusivt design og kan sagtens stå fremme som en del af hjemmets julepynt - helt uden at afsløre de hede hemmeligheder, der gemmer sig bag lågerne. Sammen med kalenderne får I et lækkert inspirationshæfte med guides til, hvordan I får den bedste oplevelse med jeres nye legekammerater.

Vores julekalendere er udviklet med et ønske om, at I får den dejligste og sjoveste jul med leg, sex og spænding. Vi vil gerne hjælpe til, at I får vækket den gnist, som små frække gaver kan give jer i en måned, der allerede står i hjerternes tegn.

Vi har lyttet til vores kunder og forbedret overraskelserne, både på udvalg og kvalitet.

Alle udgaver af Sinfuls julekalender indeholder i år produkter af en meget højere værdi, end det I betaler. Oven i det får I endda gratis fragt.

Baseret på kundernes tilbagemeldinger, har vi i år udvalgt nye og spændende produkter og forbedret flere populære klassikere. Vi har også lavet et mere fyldestgørende inspirationshæfte samt en online version, så I sammen kan se frem til mange timers skøn leg henover julen. Hæftet findes på dansk, norsk, svensk, finsk og engelsk online så I altid kan læse om dagens overraskelse og få inspiration til, hvordan I får mest mulig nydelse ud af jeres frække produkter.

Overrask din partner med en erotisk julekalender, og få en jul I aldrig glemmer!