Årets frækkeste julekalender

24 frække overraskelser.
24 frække overraskelser
Over 90% tilfredshedgaranti**
Over 90% tilfredshedgaranti
Populære bestseller produkter
Populære bestseller produkter

24 lækre oplevelser med din partner

Forkæl dig selv og din partner med årets frækkeste julekalender og fyld jeres december med overraskelser, nydelse og sex. I får en måned, der vil få jer til at smide julesokkerne og få varmen på en helt anden måde.

Sinfuls julekalendere er lavet i et begrænset antal, og blev udsolgt på rekordtid sidste år. Hvor længe tør I vente med at købe jeres?

Sinful Julekalender 2019 Sinful Julekalender 2019

Deluxe forkælelse til jer Se Sinful Deluxe Julekalender 2019

Sinful Deluxe Julekalender 2019

Sinful Deluxe Julekalender 2019

 • Til jer, der købte Classic julekalenderen sidste år eller allerede har erfaring med sexlegetøj Til jer, der købte Classic julekalenderen sidste år eller allerede har erfaring med sexlegetøj.
 • Indeholder 24 kvalitetsprodukter fra populære mærker som We-Vibe, Sinful og Tenga til en værdi af 3.500 kr. Indeholder 24 kvalitetsprodukter fra populære mærker som We-Vibe, Sinful og Tenga til en værdi af 3.500 kr.
 • Opdag nye sider af hinanden med eksklusive, erotiske accessories, stilfuldt sexlegetøj og produkter til eksperimenterende bondage lege Opdag nye sider af hinanden med eksklusive, erotiske accessories, stilfuldt sexlegetøj og produkter til eksperimenterende bondage lege.
 • Inklusiv inspirationshæfte med tips og tricks til endnu mere nydelse Inklusiv inspirationshæfte med tips og tricks til endnu mere nydelse.
 • Produceret i begrænset parti, så slå til nu og få fingrene i jeres Produceret i begrænset parti, så slå til nu og få fingrene i jeres.

1.295,-

Værdi: 3.500,-
Hør mere om Sinful Julekalenderen
Tak for en lækker jul

Tak for en lækker jul

“Det er det bedste køb jeg længe har gjort. Vi har haft den sjoveste og frækkeste jul. Kvaliteten er i top, variation og inspiration i verdensklasse. Det er absolut pengene værd”

- Trine -

Overraskelser og julelege

Overraskelser og julelege

“Vi blev overraskede over hvad der gemte sig bag nr. 16 - det troede vi ikke var noget for os, men det bliver helt sikkert noget vi vil lege med fremover.”

- Camilla -

Bedste parterapi til prisen

Bedste parterapi til prisen

“At en kalender skulle have en effekt havde jeg aldrig regnet med. Den har skabt gnist, glæde, frækhed og flere dejlige stunder. Spændingen over hvad vi skal lege med næste dag er en del af legen.”

- Anders -

Ofte stillede spørgsmål om julekalenderen
 • Sinful Julekalender
  Sinful Julekalender byder i år på 12 helt nye og håndplukkedes styles. I kalenderen finder I også populære produkter fra sidste års version samt opdaterede udgaver af velkendte bestsellere.Hvis I købte Classic kalenderen i 2018, anbefaler vi jer at vælge vores Deluxe udgave i år.

  Sinful Deluxe Julekalender
  Sinful Deluxe Julekalender indeholder flere nye og eksklusive produkter, som helt sikkert vil få juleklokkerne til at ringe. Her får I hele 20 nye styles i høj kvalitet.

 • Sinful Julekalenderen er helt perfekt til jer med lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj. Indholdet giver jer masser af mulighed for at eksperimentere og udforske jeres egne og hinandens kroppe. Husk også, at der medfølger et hæfte med masser af inspiration til, hvordan I får det bedste ud af legen.

  Har I allerede sexlegetøj i natskuffen? Så er vores Sinful Deluxe Julekalender i stedet det rigtige valg for jer.

 • Alle batterier og opladningskabler følger med begge julekalendere, så det slipper I helt for at tænke på. De genopladelige produkter oplades let via USB-kabel i enten computer eller adapter. Find mere information om de enkelte produkter i den medfølgende indlægsseddel.

  Der medfølger desuden en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme på 50 ml.

  Vi anbefaler at tilkøbe en sexlegetøjsrens, så I let, hurtigt og effektivt kan rengøre produkterne.

 • Julekalenderne egner sig bedst til par af forskellige køn. Der vil helt sikkert være produkter, som I kan nyde sammen, hvis din partner er af samme køn, men der vil også være produkter, som I desværre ikke får gavn af.

  Savner I inspiration eller rådgivning omkring, hvilke andre produkter på Sinful shoppen, der er perfekte til par af samme køn, kan I altid kontakte vores kundeservice.

 • Mange af produkterne i de to julekalendere kan sagtens nydes, når du leger solo, men indholdet er nøje sat sammen med par i tankerne. Derfor vil der være en del produkter, som du behøver en partner for at få fuldt udbytte af.

  Heldigvis byder Sinful shoppen på masser af produkter, som er helt perfekte til solo leg - også i julemåneden. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige julegave til dig selv.

 • Mange af produkterne i julekalenderne kan bruges af begge køn eller sammen. I det medfølgende inspirationshæfte finder I tips og tricks til, hvordan I begge to får mest ud af produkterne.

  Vi har opdelt indholdet i disse kategorier:

  Sinful Julekalender
  Sexlegetøj: 13 stk.
  Erotiske accessories: 7 stk.
  Blid bondage: 4 stk

  Sinful Deluxe Julekalender
  Sexlegetøj: 14 stk.
  Erotiske accessories: 3 stk.
  Blid bondage: 7 stk

 • Hvis I har spørgsmål til kalenderen, er I altid velkomne til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at hjælpe med stort og småt. Fang dem på telefon alle hverdage mellem kl. 8.00 og 21.00 og i weekenderne mellem kl. 10.00-18.00 på tlf. 70777070. I kan også fange os på mailen service@sinful.dk.

Erotisk julekalender for begyndere Mere erotik og nærvær i forholdet med Sinful Julekalender 2019

Forkæl dig selv og din partner med en erotisk julekalender fra Sinful og få en fræk december måned fyldt med nydelse

Erotisk julekalender for begyndere

Sinfuls erotiske kalender er perfekt for jer, hvis I som par er forholdsvis nye i sexlegetøjets verden eller ønsker at eksperimentere med og udforske nye seksuelle områder. Benyt muligheden for at blive inspireret af nye overraskelser hver dag i december indtil juleaften.

Med en Sinful Julekalender får I 13 frække stykker sexlegetøj, 4 produkter til pirrende blid bondageleg og 7 forskellige stykker frække accessories og erotisk tilbehør. . Overrask din partner med en kalender fra Sinful, og gør jeres december måned lidt mere hed.

Sidste år havde vi stor succes med vores frække julekalender, som blev udsolgt på rekordtid, og vi er stolte af, at den inspirerede til mange intime timer i parforholdet. Var I et af de glade par, der prøvede sidste års frække kalender? Bare rolig. Dette års version indeholder en masse nye og forbedrede produkter, der med garanti vil vække juleglæde.

Deluxe version til erfarne par

Har I allerede erfaring med basis sexlegetøj, og ønsker I overraskelser, der kvalitetsmæssigt er rykket en tak op? Så er en Sinful Deluxe Julekalender helt perfekt. Forkæl din partner med vores luksusversion, der indeholder produkter af den højeste kvalitet. Lad tankerne få frit spil, og find inspiration i nye frække overraskelser, som hver dag i december inviterer jer til at udforske nye fantasier.

Sinfuls luksuriøse julekalender indeholder produkter fra populære mærker som We-Vibe og Obaie der begge indleder til spændende parlege. I får ligeledes sexet lingeri fra Nortie til hende og produkter fra Tenga, der laver fantastiske onaniprodukter til ham. Sidst finder I en masse spændende sexlegetøj fra vores eget populære brand Sinful. I kan udforske 14 populære stykker sexlegetøj, 7 produkter til blid bondageleg og 3 frække accesories og erotisk tilbehør. Tag med på en sensuel julerejse med Sinful Deluxe Julekalender, og lad julelegene begynde!