Årets frækkeste julekalender

Erotisk julekalender

December måned er fyldt med glæde, hygge og nærvær, for juletid er ensbetydende med kvalitetstid med dine kære. I år kan du få endnu mere kvalitetstid og endnu flere intime stunder med den person, du holder allermest af. Forkæl din partner og dig selv med årets frækkeste julekalendere fra Sinful, der med garanti får jer til at hoppe ud af julesokkerne.

Årets erotiske oplevelse
Bestseller til par

Omhyggeligt udvalgte og
populære produkter

24 frække overraskelser
Eksperimentér hver dag

Sinful julekalender

Den limited edition julekalender indeholder 24 erotiske gaver, der gør jeres december endnu frækkere. Hver dag får I en ny overraskelse, der giver jer masser af muligheder for pirrende forspil og fantastiske sexoplevelser.

  • Gør jeres december til en fræk leg
  • 24 nøje udvalgte Sinful produkter
  • Til par, der vil eksperimentere med sexlegetøj og blid bondage
Læg i kurv se mere

Jeres anmeldelser fra sidste år

Tak for en lækker jul

“Det er det bedste køb jeg længe har gjort. Vi har haft den sjoveste og frækkeste jul. Kvaliteten er i top, variation og inspiration i verdensklasse. Det er absolut pengene værd”

- Trine -

Bedste parterapi til prisen

“At en kalender skulle have en effekt havde jeg aldrig regnet med. Den har skabt gnist, glæde, frækhed og flere dejlige stunder. Spændingen over hvad vi skal lege med næste dag er en del af legen.”

- Anders -

Overraskelser og julelege

“Vi blev overraskede over hvad der gemte sig bag nr. 16 - det troede vi ikke var noget for os, men det bliver helt sikkert noget vi vil lege med fremover.”

- Camilla -

Forkæl din partner og dig selv med en erotisk julekalender fra Sinful,
og få en fræk december måned fyldt med nydelse

Alle Produkter