ÅRETS
FRÆKKESTE
JULEKALENDERE

Gør julen sjovere end nogensinde med vores julekalendere, der åbner op for en helt ny verden af sexede oplevelser - og en december måned fuld af intimitet, nydelse og leg.

Sinfuls julekalendere findes kun i et begrænset antal - hvor længe tør I vente?

Sinful Original Julekalender

Bestseller edition

 • Den mest populære erotiske julekalender for voksne
 • Den perfekte gave til din partner
 • 24 bestsellerprodukter til kvinder, mænd og par til en værdi af 2600 kr.
 • Den medfølgende guide hjælper jer med at få det bedste ud af jeres produkter
 • Bestseller Limited Edition

Sinful Premium Julekalender

Luxury Edition

 • Den mest eksklusive erotiske julekalender for voksne
 • Den perfekte gave til din partner
 • Luksuriøse bestsellere til kvinder, mænd og par til en værdi af 4400 kr.
 • Den medfølgende guide hjælper jer med at få det bedste ud af jeres produkter
 • Bestseller Luxury Limited Edition
Hvad kunderne selv siger
Anbefalet af 96% af vores kunder
 • Fantastisk!
  “Vi er meget overrasket over hvor god og lækker kvaliteten er, vi kommer helt klart til at bruge det hele mange gange. Vi glæder os allerede til der kommer en ny kalender til næste år.”
  - (Sus) -
 • Kan anbefales!
  "Virkelig god julekalender, alle pengene værd. Jeg skal absolut have den igen næste år og kan kun anbefale alle andre også at købe en. Dejligt med ting til både kvinde og mand."
  - (M) -
 • Lækkert
  “Vi kunne ikke lade være med at åbne det hele. Det er stilfuld luksus og genialt at en af tingene har flere anvendelser. Fantastisk meget tilfreds”
  - (Bibi) -
 • Verdens bedste julekalender
  “Jeg har aldrig glædet mig så meget til jul, som jeg har gjort i år! Det er en fantastisk kalender med gode produkter til hver eneste dag, der er ingen dårlige produkter. Alt i alt en fantastisk kalender.”
  - (Den lystige nybegynder) -
 • Kvalitetsprodukter i hver låge!
  “Vi synes det er sjovt og overraskende at åbne en låge hver dag i december. Og der er “smæk for skillingerne” ;-)”
  - (Johnnytapia) -

Andre julekalendere

Kendt fra tv

Ofte stillede spørgsmål om julekalenderen

Vi købte en julekalender sidste år. Indeholder dette års versioner de samme produkter?

Sinful Premium Julekalender byder på rigtig mange nye og spændende produkter med et par enkelte gengangere fra tidligere, som har fået en opgradering. I kan altså sagtens købe en Premium igen i år, hvis I har haft den før og blive glædeligt overrasket dag for dag.

Sinful Original Julekalender vil have en del gengangere fra tidligere år samt både opgraderede og helt nye produkter.

Udover vores to kendinge, har vi i år hele fire yderligere kalendere, så der er noget for enhver smag!

Udforsk nyhederne, Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder med 12 overraskelser, som passer både til singlekvinden eller par af samme køn, eller Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd, som passer til både singlemanden, eller par af samme køn.

Er I mere til forskellige temaer og måske har erfaring med sexlegetøj, og gerne vil udforske flere styks legetøj bag hver låge, kan I passende prøve Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe eller Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium.

Alle seks kalendere indeholder manualer, og et inspirerende hæfte med guides og tips til hvordan du får det bedste ud af overraskelserne indeni.

Vi er nye i sexlegetøjets verden. Hvilken julekalender passer til os?

Sinful Original Julekalenderen er helt perfekt til jer med lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj. Indholdet giver jer masser af mulighed for at eksperimentere og udforske jeres egne og hinandens kroppe. Husk også, at der medfølger et hæfte med guides til, hvordan I får det bedste ud af legen.

Har I allerede sexlegetøj i natskuffen, eller vil I bare gerne have, at jeres produkter skal være topkvalitet? Så er vores Sinful Premium Julekalender, eller en af de to helt nye adventskalendere i stedet det rigtige valg for jer.

Er det nødvendigt at købe batterier, opladningskabler eller andet tilbehør til vores julekalender?

Alle batterier og opladningskabler følger med begge julekalendere, så det slipper I helt for at tænke på. De genopladelige produkter oplades let via USB-kabel i enten computer eller adapter. Find mere information om de enkelte produkter i den medfølgende indlægs manual.

Vi anbefaler at I også køber en sexlegetøjsrens og vandbaseret glidecreme, så I får den bedste oplevelse med jeres nye produkter, og hurtigt og effektivt kan rengøre dem. Se vores anbefalinger her.

Vi er partnere af samme køn. Er der en julekalender, der egner sig til os?

Ja! Som noget nyt i år har vi kalenderne Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder og Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd. Her får man 12 produkter som egner sig perfekt til partnere af samme køn, eller hvis man er single.

Jeg er single. Vil jeg få glæde af julekalenderens indhold?

Ja! Som noget nyt i år har vi kalenderne Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder og Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd. Her får man 12 produkter som egner sig perfekt til partnere af samme køn, eller hvis man er single.

Hvor mange produkter er der henholdsvis til kvinder, mænd eller par?

Mange af produkterne i julekalenderne kan bruges af begge køn eller sammen. I det medfølgende inspirationshæfte finder I guides til, hvordan I begge to får mest ud af produkterne.

Vi har opdelt indholdet i disse kategorier:

Sinful Original Julekalender: Sexlegetøj = 13, Blid bondage = 6, Erotiske accessories = 5

Sinful Premium Julekalender: Sexlegetøj = 14, Blid bondage = 6, Erotiske accessories = 4

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder: Sexlegetøj = 8, Blid bondage = 3, Erotiske accessories = 1

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd: Sexlegetøj = 10, Blid bondage = 2

Sinful Advent Premium Julekalender: Sexlegetøj = 8, Blid bondage = 4, Erotiske accessories = 2

Sinful Advent Deluxe Julekalender: Sexlegetøj = 9, Blid bondage = 4, Erotiske accessories = 2

Hvad gør vi, hvis vi har yderligere spørgsmål?

Hvis I har spørgsmål til en af kalenderne, er I altid velkomne til at kontakte vores Customer Care. De sidder klar til at hjælpe med stort og småt, og har alle produkterne lige ved hånden. Fang dem på telefonen alle hverdage mellem kl. 8.00 og 21.00 og i weekenderne mellem kl. 10.00-18.00 på tlf. 70777070. I kan også fange dem på mailen service@sinful.dk.

Indeholder kalenderen latex, og er den vegansk?

Ingen af de seks kalendere indeholder latex.

Vores kalendere Sinful Original Julekalender, Sinful Premium Julekalender og Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder er ikke vaganske

De tre resterende Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe, Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium og Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd er alle veganske.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk