Aneros EVI Kegel Exerciser
Aneros EVI Kegel Exerciser
Spar 20%
399,00 kr
Spar 20%
Aneros EVI Kegel Exerciser - PRISVINDER  1
Aneros EVI Kegel Exerciser - PRISVINDER  2
Aneros EVI Kegel Exerciser - PRISVINDER  3

Aneros EVI Kegel Exerciser

4.5 (1)
499,00 kr 399,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Den nye og innovative Aneros EVI Kegel Exerciser er et eksklusivt og effektivt redskab til dig, der gerne vil styrke din bækkenbund og opnå større følsomhed i skeden. Evi virker ved hjælp af din krops naturlige muskelsammentrækninger i bækkenbunden og det er den første kegel exerciser, der kan stimulere både g-punkt og klitoris, i takt med dine bevægelser. Netop derfor vandt Aneros Evi titlen som "Sexual Wellness Product of the Year" ved XBIZ Awards 2013.

Når du fører Evi op, vil dine bækkenbundsmuskler holde fast omkring den, for at sikre, at den ikke ryger ud. Designet gør den indvendige del nem at knibe om, også selvom Evi vejer hele 91 g og dermed er i den tunge ende, sammenlignet med de bækkenbundskugler, vi har her i shoppen. Når du skiftevis spænder bækkenbundsmusklerne og slapper af, vil Evi vippe frem og tilbage. Den vippende bevægelse gør det nemt at mærke, at du laver øvelserne korrekt og når Evi vipper stimulerer den skiftevis g-punktet og klitoris blidt. Hvis du træner regelmæssigt, så øvelserne bliver naturlige for dig og din bækkenbund styrkes, er der mulighed for at træne sig frem til en orgasme igennem længere træningspas.

Med Evi fra Aneros kan du måle, hvor stærke dine bækkenbundsmuskler er. Hvis de er stærke, vil du kunne holde et helt fast greb om Evi og du vil kunne lave mange øvelser, uden at opleve muskelømhed. Hvis din bækkenbund endnu er utrænet eller kun lidt trænet, vil grebet om Evi være løsere og du nemt kunne følge med i hvordan din træning skrider frem og du opnår et bedre greb. 

Sådan bruger du EVI Kegel Exerciser:
Smør den rengjorte Evi ind i vandbaseret glidecreme så den glider godt og er behagelig at føre op. Læg dig på ryggen med begge knæ trukket lidt op imod maven. Før Evi ind, indtil spidsen af foden hviler imod din klitoris. Du bør her kunne mærke, at Evi presser imod dit g-punkt. Udforsk og eksperimenter med forskellige stillinger og teknikker. Start med at lave et par enkelte Kegel øvelser, hvor du først spænder bækkenbundsmusklerne og derefter slapper af, så du vænner dig til følelsen af Evi.  Find en god rytme og tilpas Kegel øvelsernes intensitet og hastighed efter hvad der føles bedst for dig. 

Vi anbefaler, at du starter med at lave Kegel øvelser med EVI Kegel Exerciser et par gange om ugen, i et par minutter af gangen. Så kan hyppigheden og træningens varighed gradvist øges, når du er klar til det, hvis det føles naturligt for din krop.

Aneros Evi Kegel Exerciser er lavet i medicinsk plast, der er overtrukket med 100 % medicinsk silikone. Det giver dig et solidt og fast træningsredskab med en blød og glat overflade. Medfølger: En flot hvid og rød opbevaringsæske med magnetlukning.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk plast og silikone.
FTALATFRI: Ja.
HØJDE: 11 cm hvoraf 9 cm kan føres ind.
LÆNGDE, KLITORIS STIMULATOR: 8 cm
DIAMETER:1,3-3,8 cm. 
OMKREDS: 3,6-12 cm.
VÆGT: 80 g.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 13614.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Kræver øvelse, men god effekt

Jeg har haft den her i et par måneder. I starten var den svær at bruge men med lidt tålmodighed har resultaterne efterhånden vist sig. Jeg skal dog ikke ligge som der står i vejledningen med bukkede ben men med en pude under numsen. Har ikke nået til at få orgasme kun med den, men med lidt forarbejde med fingrene og så den her til atafslutte så kan det lade sig gøre. Meget specielt at være alene og komme uden at bruge hænderne, men bestemt indsatsen værd. Jeg har trænet med Je Joue AmiBækkenbundskugler førhen og den her er et godt skridt videre når der mangler udfordring i kuglerne. Jeg kan tydeligt mærke forskel på orgasmerne og kan kun anbefale atman kommer igang med træning. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk