Aneros PERIDISE Anal Stimulator Sæt 4 stk

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Aneros PERIDISE Anal Stimulator
 • Aneros PERIDISE Anal Stimulator
 • Aneros PERIDISE Anal Stimulator

Aneros PERIDISE Anal Stimulator Sæt 4 stk

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Træn dig til større orgasme potentiale med Aneros PERIDISE Complete Set. er ideel til den erfarne bruger.

  Det effektive anal stimulator sæt indeholder fire forskellige størrelser, som du kan vælge imellem, afhængigt af din bækkenbunds styrke.

  Patenteret design fremstillet af medicinsk plast.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Aneros Peridise Anal Stimulator Complete Set er det perfekte anal stimulator sæt til dig, der vil styrke din bækkenbund og opnå endnu større orgasme potentiale. Peridise Complete Set består af 4 anal stimulatorer i hver sin størrelse, så du gradvist kan udfordre din bækkenbundsmuskulatur mere, i takt med at musklerne styrkes. Anal stimulatorerne i Peridise sættet har en let buet form, som giver mild og håndfri stimulation bagtil, når du skiftevis spænder bækkenbundsmusklerne og slapper af. 

  Hvilken en af de fire anal stimulatorer, du skal vælge, afhænger af hvor stærke dine muskler er. Hvis dine muskler er stærke, kan du med fordel træne med den lille stimulator, der er sværere for kroppen at holde på plads og dermed mere udfordrende for muskulaturen. Hvis det derimod er første gang du prøver bækkenbundstræning med et redskab kan du med fordel bruge den store stimulator. Selvom den vejer mere end den lille, gør størrelsen den nemmere for kroppen at holde på plads og træning med den er derfor nemmere. Det mere fyldige design gør det samtidig nemmere for dig at mærke, hvad der sker i din bækkenbund, når du træner og det kan i sær være en hjælp når du starter med at træne, så du sikrer dig at du træner korrekt. 

  Sådan bruger du Aneros Peridise:

  Indsæt den af de fire anal stimulatorer, der passer bedst til dig, i anus. Forsøg at klemme om stimulatoren med din anale muskulatur og slap efterfølgende af. Dette gentages i et par minutter, et par gange om ugen. Hyppigheden kan øges senere, hvis det føles naturligt for din krop.

  Bemærk: Peridise bør altid bruges sammen med en god glidecreme, da glidecremen vil sikre at stimulatoren kan glide frit. Glidecreme gør desuden Peridise mere behagelig at føre op.

  Peridise er et unisex produkt, og kan derfor bruges af både kvinder og mænd.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk plastik.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  LATEX-FRI: Ja.
  LÆNGDE: 10,4 cm.
  DIAMETER: Hhv. 1,6, 1,7, 1,9 og 2,1 cm.
  VANDTÆT: Ja, 100 %.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Aneros PERIDISE Anal Stimulator Sæt 4 stk

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om:

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.