Aneros PROGASM Jr. Prostata Stimulator

Klik på billederne for at forstørre dem

Aneros PROGASM Jr. Prostata Stimulator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

399,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Aneros PROGASMJr. er den ideelle prostata stimulator til dig, der ønsker slank og fast prostata stimulation uden vibrationer.

  PROGASMJr. har samme form som den populære Aneros PROGASM, men er smallere i diameteren.

  Anbefales til dig, der i forvejen har erfaring med anal stimulation.

  Længde: 11 cm hvor af 9,5 cm kan føres ind. Diameter: 2,7 cm på det bredeste sted.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Aneros PROGASM Jr. er udviklet specielt til dig, der ønsker effektiv og fast prostata stimulation, som ikke er alt for fyldig. PROGASM Jr. har samme form som den populære PROGASM Prostata Stimulator, der også fås her i shoppen, dog er Aneros PROGASM Jr. lavet i et slankere design, der gør den mere velegnet til let øvede inden for prostata stimulation. 

  Fordi Aneros PROGASM Jr. virker ved hjælp af kroppens naturlige muskelsammentrækninger kan den nydes håndfrit, ligesom du selvfølgelig også kan bevæge den med hænderne, hvis du har lyst. Prostata stimulatoren har en indbygget fod som masserer de erogene zoner ved mellemkødet, i takt med dine bevægelser, og som i øvrigt fungerer som ’stopper’ så stimulatoren bliver hvor den skal.

  Med Aneros PROGASM Jr. er fremstillet i medicinsk plast, der giver dig den faste prostata stimulation, der er nødvendig for at opnå dybe prostata orgasmer. Vi anbefaler, at du bruger en god anal glidecreme sammen med PROGASM Jr. så den bliver mere behagelig at føre op og bruge. Efter brug kan du rengøre den med varmt vand og en Sexlegetøj Rengøring. 

  Medfølger: En flot og diskret æske til opbevaring. 

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk plast.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja
  LÆNGDE: 11 cm, hvor af 9,5 cm kan føres ind.
  DIAMETER: 2,7 cm på det bredeste sted.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super god stimulator En god størrelse stimulator som hurtigt finder indpas mod prostata. Materialet er meget lækkert og gør den nem at bruge. Jeg skulle lige arbejde lidt med den til start men den fungerer nu optimalt på rejsen frem mod en Super O. Den giver gode P-waves. Jeg synes K-tappen sidder lidt hårdt på halebenet hvorfor jeg har været nødsaget til løbende at justere stimulatoren lidt når den er i brug. Den har en god P-tap som sidder perfekt.
  5 5 1

  Du anmelder: Aneros PROGASM Jr. Prostata Stimulator

  Hvordan vurderer du produktet? *