Aqua Veee Butt Plug med Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Aqua Veee Butt Plug med Vibrator
  • Aqua Veee Butt Plug med Vibrator
  • Aqua Veee Butt Plug med Vibrator

Aqua Veee Butt Plug med Vibrator

Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

Kort info

Kort info

Opdag glæden ved anal stimulation og nyd de skønneste vibrationer med Aqua Veee Butt Plug.

Den har et ergonomisk design for en nem indføring og en lang indvendige vibrator, der effektivt fordeler vibrationer i hele butt pluggen og anus.

Butt pluggen er vandtæt og lavet i et blødt jelly materiale.

Godt at vide

Beskrivelse

Vil du gerne eksperimentere med anal stimulation og få intens vibrerende nydelse, så er Aqua Veee Butt Plug med Vibrator et hit.

Det bløde materiale og den ergonomiske form gør den nem og blid at indføre. Anal stimulation giver en ekstra nydelsesfuld dimension og kan med fordel bruges sammen med en partner under samleje for endnu mere intense orgasmer.

Butt pluggen har en lang indvendig vibrator, der effektivt fordeler vibrationer i hele butt pluggen til stor glæde for dig. Intensiteten af vibrationerne kan justeres ved at dreje på knappen i bunden.

Aqua Veee er vandtæt og lavet i blød jelly. Den har en fuld længde på 16 cm, hvoraf 11 cm kan føres ind. Butt pluggen har en afrundet spids for let indførelse og en diameter på 3,8 cm på det bredeste stykke.

Detaljer

MATERIALE: Jelly.
VANDTÆT: Ja.
LÆNGDE: 16 cm (11 cm kan indføres).
DIAMETER: 3,8 cm (bredeste stykke).
BATTERI: 2 x AAA-batteri (medfølger ikke).

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Vibrationsstyrke
Stimulation
Brugervenlighed
Rigtig god vibration Det som denne butt plug ikke har i størrelsen har den til gengæld i vibrationen. Det giver en rigtig god stimulation, og du får virkelig en massage af prostata, som giver en voldsom udløsning. Til det formål er denne butt plug virkelig værd at anbefale. Den måtte gerne være lidt længere, og derved have mere af den tykke del, for det er virkelig frækt når butt pluggen indføres. Køb den, for det er et RIGTIG godt køb til prisen.
5 4 1

Du anmelder: Aqua Veee Butt Plug med Vibrator

Hvordan vurderer du produktet? *

Du synes måske også godt om:

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.