B Swish Unleashed Trådløs Vibrator Æg
B Swish Unleashed Trådløs Vibrator Æg
439,00 kr
Læg i kurv
B Swish Unleashed Trådløs Vibrator Æg  1
B Swish Unleashed Trådløs Vibrator Æg  2
B Swish Unleashed Trådløs Vibrator Æg  3

B Swish Unleashed Trådløs Vibrator Æg

4.2 (1)
439,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Det lækre Bnaughty Unleashed vibrator æg fås nu i en ny og forbedret udgave, der er perfekt til frække parlege. Med Bnaughty Unleashed kan du nemlig fjernbetjene din partners nydelse eller lade din partner styre din. Fordi vibrator ægget har en trådløs fjernbetjening kan I både nyde det hjemme og f.eks. mens I er uge til middag.

Med Bnaughty Unleashed får I hele 7 forskellige vibrationsmønstre, for endnu større nydelse. På fjernbetjeningens LED display kan den, der styrer fjernbetjeningen, nemt se, hvilket af de 3 konstante vibrationsprogrammer og de 4 pulserende programmer partneren bliver forkælet med. 

Bnaughty Unleashed er et lækkert vibrator æg til jer, der vil ha’ fuld frihed til at nyde hinanden, uanset hvor I har lyst. Ægget er nemlig både lydsvagt og vandtæt så det f.eks. også kan nydes under bruseren.

Vi anbefaler at I bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Bnaught Unleashed, da det vil gøre ægget mere behageligt at føre op. Det kan også være en fordel at tage batterierne ud af både vibrator ægget og fjernbetjeningen, når det ikke er i brug. Så sikrer I, at batterierne ikke aflader i produktet og dermed har I glæde af dem længere.

Medfølger: En diskret opbevaringspose i sort stof samt 2 stk. 1.5 v N batterier til vibrator ægget og 1 stk. 23A batteri til fjernbetjeningen.

Detaljer

MATERIALE: Silikone og ABS-plast med PU coating, der giver en fløjlsblød overflade.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE, ÆG: 3,3 cm x 7 cm. Antennen på ægget er 8 cm lang.
VANDTÆT: Ja, ægget er vandtæt. Fjernbetjeningen er ikke vandtæt.
BATTERITYPE: 2 x LR1 batterier og 1 x 23A batterier (medfølger).
VIBRATIONSNIVEAU: 7 forskellige.
RÆKKEVIDDE: 3 meter
LYDNIVEAU: Lydsvag.
INTERFACE: 2 knapper på fjernbetjeningen.
VIBRATIONS TID: Op til 3 timer.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 10336.
Anmeldelser
4.2
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Sjov flyvetur...

Super sjov og nem måde at "drille" kæresten på. Lidt svag vibrator, men absolut til at mærke. God måde at lade op i det offentlige rum og så kan legen jo fortsætte derhjemme. God kvalitet, til at have i lommen og larmer ikke meget. Alt i alt et rigtig godt produkt, som kan bruges mange forskellige steder. Vi er i hvert faldikke færdige med den. Et lille tip: Vent med at "tage den på" til i ER kommet gennem security-check i lufthavnen ;-) Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk