Energie Kegel Exerciser Til Bækkenbundstræning
Energie Kegel Exerciser Til Bækkenbundstræning
399,00 kr
Bækkenbundstræning
Bækkenbundstræning

Energie Kegel Exerciser Til Bækkenbundstræning

4.7 (2)
399,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Energie Kegel Exerciser er en slank ergonomisk formet bækkenbundstræner, som giver yderst effektive resultater. Energie Kegel Exerciser vejer en del og giver derfor dine bækkenbundsmuskler kamp til stregen, lidt på samme måde som vægtene i fitnesscentrerne giver dine resten af din krop modspil.

Med et stærkt bækkenbund vil du opleve øget sensitivitet i skeden, du vil bedre kunne mærke sammentrækninger i skeden og resultatet af dette vil være mere nydelse ved sex og onani.

Sådan træner du:
Læg dig godt til rette på din seng eller en yogamåtte på gulvet. Det er vigtigt at du lægger dig på ryggen og sikre dig at du har en eller flere puder under hovedet. Bøj dine knæ og placer dine fødder fladt mod gulvet/senge. Forsøg at slappe fuldstændig af i hele kroppen. Når du føler dig parat til det, placeres Energie Kegel Exercisers ene ende forsigtigt ved din skedeåbning. Brug evt. en god glidecreme, det gør oplevelsen endenu mere simpel.

Herefter skal du knibe omkring bækkenbundstræneren og via dine bækkenbundsmuskler trække Energie Kegel Exercisers på plads oppe i skeden. Træk meget forsigtigt Energie Kegel Exercisers lidt ud af skeden igen og gentag herefter øvelsen. Forsøg at time dine vejrtrækning så den naturligt passer til dine muskelsammentrækninger.

Denne øvelse, skal du starte med at gøre i ti minutter om dagen i to uger og herefter fem minutter om dagen. Gør det evt. om aftenen når du alligevel ligger i din seng.

Energie Kegel Exercisers kan også bruges som en effektiv g-punkts stimulator. Prøv evt. at eksperimentere med massage af dit g-punkt med Energie Kegel Exercisers. Du kan evt. gøre det i forbindelse med endt bækkenbundstræning, her vil du også være ekstra sensitiv.

Historien om Energie Kegel Exerciser:
Energie Kegel Exerciser blev skabt af Dr. Arnold Kege. Det oprindelige formål med Energie Kegel Exerciser var at hjælpe kvinder der havde problemer med inkontinens. Med tiden viste resultatet med Energie Kegel også at kvinderne begyndte at opleve seksuelle forbedringer, og de kvinder, der ikke havde oplevet orgasmer i årevis begyndte at få dem!

Detaljer

MATERIALE: Plast PHTHALAT-FRI: Ja.
VÆGT: 450 g.
LÆNGDE: 18 cm.
DIAMETER: 1,4- 2,9 cm.
VANDTÆT: Ja, 100 %.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 12510.
Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Perfekt Produkt til Bækkenbundstræning

Energie Kegel Exerciser er super til bækkenbundstræning. Jeg har brugt produktet næsten dagligt over en periode og kan allerede mærke forskel :-) Kan kun give produktet min bedste anbefaling. Læs mere

-
5 5 1
Lækker Kvalitet

Energie Kegel Exerciser er af virkelig god kvalitet. Jeg bruger den i kombination med bækkenbundskugler, da den kræver lidt mere tid end kuglerne (der passer sig selv). Den kan dog med fordel bruges som forspil til sex, så træning kombineres med nydelse. Din partner kan derved hjælpe med træning og nyde godt af det bagefter ;-) Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk