Bettie Page Longing For Leather Tyrepisk

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Bettie Page Longing For Leather Tyrepisk
 • Bettie Page Longing For Leather Tyrepisk
 • Bettie Page Longing For Leather Tyrepisk

Bettie Page Longing For Leather Tyrepisk

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Bettie Page Longing For Leather Tyrepisk er det ideelle redskab til dig, der foretrækker hårdere smæk.

  Tyrepisken er fremstillet i flettet læder, der rigtig kan mærkes, når det rammer huden.

  Pisken har et godt håndtag, der giver et solidt greb.

  Medfølger: Opbevaringsæske, nøglering og Bettie Page samlekort.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Bettie Page Longing For Leather Tyrepisk er det ideelle redskab til dig, der foretrækker hårdere smæk. Pisken er lavet i kraftig læder og kan slå, så det kan mærkes. Longing For Leather Tyrepisk er en del af den officielle Bettie Page serie af sexlegetøj, der er inspireret af den berømte pin-up pige.

  Vi anbefaler at du øver dig i at bruge pisken, inden du bruger den på en partner, samt at I aftaler et stop-ord, inden I går i gang. Efter brug bør den følsomme hud plejes med en fugtgivende creme som f.eks. Fifty Shades of Grey Efter Spanking Creme.

  Medfølger: Bettie Page Longing For Leather Tyrepisk leveres sammen med en nøglering og et samlekort, i en diskret, sort opbevaringsæske.

  Detaljer

  MATERIALE: Læder.
  TOTALLÆNGDE: 83 cm.
  LÆNGDE, HÅNDTAG: 15 cm.
  BREDDE, HÅNDTAG: 2,1-3,6 cm. 
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  FANTASTISK for masochisten Både min meget erfarne Herre og jeg var meget begejstrede for kvaliteten af denne pisk. Den er rigtig lækker, fleksibel, og den har et fantastisk slag med et skønt svirp.
  Når den rammer går der lige et sekund før den brændende, sviende smerte breder sig, og for en masochist som jeg, er den fantastisk.
  Jeg har taget få slag med den for fuld styrke (ikke til at spøge med!), og jeg gik i knæ. Den kan virkelig levere et voldsomt slag med den rette person i den anden ende af pisken. Derudover ser den jo dejlig "farlig" ud.
  Den efterlader finde røde mærker, som bliver blå dagene efter. Det er tydeligt at se, hvor snerten har ramt, hvilket giver et fint, tydeligt omrids.
  I hvert fald en pisk, som jeg klart kan anbefale, men den er ikke allemandseje (eller bør i hvert fald ikke være det). Jeg vil absolut ikke sige, at dette er en begynderpisk.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Lækker tyrepisk Bettie Page produkter kommer altid i rigtig flot og diskret indpakning, og denne tyrepisk var ikke nogen undtagelse. Pisken er flettet med et let skaft og med et diamant formet stykke for enden. På grund af dens korte form, er den rigtig god at bruge i små rum.

  Det gode ved produktet: Hvis man er til smerte med mere bid i, så er den RIGTIG god. Den efterlader røde mærker og diamant-stykket for enden fremkalder små blå mærker. Den kræver dog mere øvelse at bruge end en almindelig flogger eller ridepisk, da den er længere og præcisionen er noget man skal øve sig lidt på. Der skal ikke meget kraft bag slaget, inden man kan mærke det - min partner slog langt fra igennem fortalte han bagefter. For mig føltes det som om, at han slog igennem.

  Det dårlige ved produktet: Materialet kradser, hvilket er ærgerligt, da produktet ellers oser af luksus og ekstravagance.

  Produktet er helt klart en af vores yndlings slagredskaber, og vi anbefaler den til alle, der før har stiftet bekendskab med spanking og smerte.
  5 5 1

  Du anmelder: Bettie Page Longing For Leather Tyrepisk

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: