BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt
BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt
Spar 6%
839,00 kr
Spar 6%
BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt  1
BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt  2
BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt  3
BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt  4

BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

1.4 (2)
899,00 kr 839,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Få den mest realistiske og pirrende onanioplevelse, du nogensinde har prøvet med BKK Cybersex Cup onaniproduktet.

Cybersex Cup er et revolutionerende onaniprodukt, der kombinerer virtual reality verdenen med en bevægelsesfølsom onanikop. Design drømmekvinden, vælg din foretrukne stilling, og oplev de mange glæder ved cybersex.

Sættet indeholder en 3D-hjelm og en onanikop med nubrede silikoneknopper, der giver følelsen af en ægte vagina.

Onaniproduktet skal bruges sammen med appen BKK3D, der kan downloades gratis til både iOS og Android.

Beskrivelse

Vil du gerne have en realistisk og pirrende virtual reality sexoplevelse, så er BKK Cybersex Cup perfekt til dig. Med det unikke onaniprodukt er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan din drømmekvinde skal se ud, og hvad I skal gøre ved hinanden.

Onaniproduktet er det første cybersexprodukt til smartphone. Din drømmekvinde vil stå som levende for dig og med den bevægelsesfølsomme teknologi, der registrerer hvert eneste stød, når du bevæger dig i onanikoppen, mærker “hun” det også, hvilket giver dig en ekstremt realistisk og sensuel oplevelse.

Download appen BKK3D til din telefon. I appen kan du selv designe din drømmekvindes figur, hårfarve, bryststørrelse, stemme, tøj osv. Herefter kan du vælge, hvilke omgivelser samt hvilke stillinger I skal afprøve. Placer din smartphone i VR-hjelmen, og tag hjelmen på. Hjelmen tilsluttes via bluetooth onanikoppen, hvorfra du kan styre akten.

Onanikoppen er 21 cm lang og passer til de fleste penisstørrelser. Den er udstyret med et elastisk silikonesleeve med nubret struktur, der giver følelsen af en ægte vagina. Med de indbyggede knapper på koppen kan du nemt styre kameravinkel, sexstillinger, få hende til at komme etc.

BKK Cybersex Cup onanikop er ikke vandtæt, så tag sleevet ud, når det skal rengøres, hvilket nemt gøres i varmt vand og en sexlegetøjsrens.

Download BKK3D app til både Android og iOS her

Detaljer

MATERIALE: Silikone og plast.
LÆNGDE: (kop) 21 cm.
GLIDECREME: Vandbaseret.
BRUGERMANUAL: Engelsk.
BATTERITYPE: Genopladelig (oplader medfølger).
FORBINDELSE: Bluetooth.
INTERFACE: Virker til nyere iPhone og Android telefoner.
OBS! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåede app, skal vi gøre dig opmærksom på, at appen kan indsamle data om din brug af produktet og appen. Deling af data kan begrænses i appens indstillinger. For mere information henviser vi til app-indehaverens privatlivspolitik. Sinful er ikke ansvarlig for din brug af appen.

VARENUMMER: 15231.
Anmeldelser
1.4
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Lad værd med at købe den

Lad værd med at bruge dine hårdt tjente penge på den her. Det er noget være kina brass. Der er IGEN motion sensor i den altså den kan IKKE opfange bevæger så det dy betaler for er et dårlige bygget headset som ikke kan bruges med briller og kan ikke justeres nok til at tingen bliver skrap. Det enste bluetooth der er oven den er at du kanfjerne tøjer på pigen og skifte stilinger osv du kan ikke kontroller fart eller ligene og selve slevet er lille "japanske" lille HVIS du forstår sådan en. Hvisdu kan vil have vr sex og kan leve uden motion sensors er der meget bedre vr headset der ude til biliger penge. Ville be om mine pengen tilbage hvis dette var en mulighed såspar dine penge og drop den her. Læs mere

-
5 1 1
Knap så pirrende

Det er alt for tegnefilm/kina agtig. Jeg ville ikke anbefale dette produkt

-
5 2 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk