Blivved Servietten

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Blivved Servietten  1

Blivved Servietten

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

29,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Forøg varigheden af din sexoplevelse og gør din seksuelle udholdenhed endnu bedre med Blivved Servietten.

  Den populære serviet modvirker for tidlig sædafgang til stor glæde for både dig og din partner.

  De aktive ingredienser i servietten er udvundet af udvalgte kinesiske urter.

  Nem at bruge og nedsætter ikke lysten eller oplevelsen.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Blivved Servietten holder, hvad den lover. Med den bedøvende serviet kan du nemlig forlænge din seksuelle nydelse og blive ved og ved til stor glæde for både dig og din partner.

  Den populære bestseller modvirker for tidlig sædafgang og afhjælper slap erektion. Den er perfekt til dig, der gerne vil forlænge din seksuelle udholdenhed og derved opnå maksimal nydelse.

  Servietten er nem at bruge og har en kompakt størrelse, der gør den ideel at tage med på farten. Gnid blot servietten langs skaftet af din penis, lad den virke, og oplev hvordan din erektion holder i helt op til 2 timer.

  Blivved Servietten indeholder ekstrakter fra kinesiske urter, der gennem mange år er blevet brugt til at afhjælpe rejsningsproblemer. Den er produceret i Tyskland.

  Detaljer

  INDHOLD: 1 stk. serviet.
  INGREDIENSER: Ekstrakter fra kinesiske urter.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  HELT FSNTASTISK Først havde vi vores betænkeligheder, kan det virkelig være godt, der er så meget andet 'bedøvende" på markedet, og er det ikke bare endnu en af det produkter.

  Men da vi havde undersøgt det lidt, kunne jeg se det var et meget populært produkt, vi prøvede det så.

  Jeg kan ikke rose det her produkt nok, det er absolut den bedste investering jeg har lavet i forhold til vores sexliv, vi har prøvet ALT, og mit problem er at jeg kommer på 5-8 min, så min partner aldrig når klimaks, med blivved holder jeg nu minimum 40 min og nogle gange mere, og følelsen er IKKE væk, den bedøver ikke bare, jeg kan mærke varmen i skeden, og min partner kan mærke at jeg er hård hele vejen igennem. Det har hjulpet os UFATTELIG, meget, det har nærmest reddet vores sexliv, tak tak tak, og prøv det ! I vil IKKE fortryde det, det er virkelig et af de bedre produkter på markedet, og så det Dansk !! ♥️♥️
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  God Det fungerer fint. Det virker og havde en god oplevelse og så er det nemt at bruge det. Holdte ca 25 min, så bedre en normalt
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Skuffet Ja han kom i hvert fald ikke. Han kunne ikke føle så meget på sin penis, så den var slet ikke hård til sidst og vi måtte give op.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Virker rigtig godt !!! Fik mine hjem igår . Og brugte den som anvist !!!

  Virker helt vildt godt !!! Gik fra 15min sex til 30-45 min konstant sex :) så jeg skam tilfreds
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Wauw! Vi har endelig fået prøvet denne, som ellers havde ligget i skuffen længe. Min kæreste er helt vild og det er Mega fedt! Det er noget nær første gang jeg har fået en orgasme MENS vi har haft sex og puha hvor var det godt ;-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Virker lidt Har lige prøvede den og det virkede noget men at holde 30 min til 2 timer er så meget sagt den gav vel omkring 10 min mere og så var det slut. Men konen fik da lidt mere ud af det.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Det virker Den virker! - om ikke 2 timer, men gav dog små 25 min ekstra hård træning...
  5 5 1

  Du anmelder: Blivved Servietten

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.