Body Slide Erotisk Massage Lagen Lak

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Body Slide Erotisk Massage Lagen Lak billede af emballagen 1
 • Body Slide Erotisk Massage Lagen Lak billede af emballagen 2
 • Body Slide Erotisk Massage Lagen Lak billede af emballagen 3
 • Body Slide Erotisk Massage Lagen Lak billede af emballagen 100

Body Slide Erotisk Massage Lagen Lak

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

399,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Massage lagen til hede oplevelser.

  Ideel til sensuel massage eller forspil.

  Lagnet har forhøjet kanter, der sikrer, at olien bliver på lagnet.

  Måler 2 x 1,6 meter.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Body Slide Massage Lagen er designet til jer, der elsker sensuel massage og våde oplevelser.

  Body Slide er et plast lagen med oppustelige sider, så smørelsen ikke render ud i senge eller på gulvet. Body Slide er lavet i robust plast, så du kan bruge det igen og igen, og det rengøres nemt med mild sæbe og vand.

  Til Body Slide Massage Lagen medfølger der 80 ml. Body Slide massage glidecreme.

  Lagnet måler 2 x 1,6 meter.

  Detaljer

  MATERIALE: Robust plast .
  STØRRELSE: 2 x 1,6 meter.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Lækkert lagen til våde nætter Nemt at rengøre. Har ingen folder, som er det der med tiden giver revner. Nemt at sætte på. Men det bedste er de oppustelige sider, som holder væskerne indenbords. Jeg foretrækker dog også et almindeligt laklagen nedenunder da det kan blive ret vådt.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Super til det våde og oliemassage generelt Et genialt stykke tilbehør både til det våde og alt med olie. Safe and Sound føler man sig her. Husk lige strømper eller fortøj til at komme herfra incl håndklæder. Det er en fordel at have en madras pumpe som kan deflate luften igen efter vask.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Et sikker hit ! Nyt måtte prøves og vi var lidt skeptiske ved købet at dette produkt ud fra de anmeldelser vi læste om produktet. Men forsøger man ikke – kan man jo ikke vide det. Husk lige vi taler om et produkt til 300 kroner – så til prisen er det et super godt produkt.
  De oppustlige sider fungerer rigtig godt, og holder alt det våde indebords! Har du ikke en luftpumpe så tager det ca. 10 – 12 min at gøre produktet klart.

  Anvendelse: Produktet har et mål på 160 cm x 200 så det passer fint ovenpå en seng! MEN, når man først er smurt ind i olie, så det lidt farligt at bevæge sig rundt, ens motorik skal være i super form. Så vi anbefaler ikke at lægge det oven på sengen.

  Gør som vi, køb en topmadras på 160 cm x 200 cm og læg den på gulvet - brug derefter produktet som jeres anden legeplads, så kan alle være med, liggende – siddende – ridende – glidende osv. - så får i nogle super dejlige oplevelser. Mange kvinder tænker hvad nu hvis jeg kommer for meget, og gør det noget – med dette produkt kan alt lade sig gøre – olie massage og de andre helt store ”vandlege” uden nogle problemer… produktet kan anbefales i kombination med Fetish Fantasy Sex Stol.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Fantastisk til våde lege Jeg har altid drømt om at prøve våde olie lege, men der har været et praktisk problem: Det er jo netop er rigtigt vådt og kan løbe ud og svine selvom man bruger et lak lagen.
  Men så fandt jeg dette fantastiske produkt der er genialt i alt sin enkelthed. Pakket sammen fylder det ikke noget. Det er nemt at puste op og de oppustelige sider holder væsken inde.
  Det er også nemt at gøre rent bagefter med lidt vand og sæbe. Det kræver dog lidt plads. Det er nemt at pakke sammen igen efter brug, og så gør det jo heller ikke noget at det ikke er særlig dyrt.
  Vi havde en fantastisk lækker erotisk og sjov oplevelse, og det vil helt sikkert være noget vi vil bruge fremover.
  Kan klart anbefales til alle der har lyst til at lege våde lege!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Mere sjovt end frækt Det er længe siden vi har grinet så meget, som vi gjorde da vi prøvede lagnet første gang, men decideret frækt var det altså ikke for os.

  Vi ved ikke hvor meget vi kommer til at bruge det fremover, men grineturen var alle pengene værd :-)

  Vær opmærksom på, at hvis jeres seng er smallere/kortere end lagnets mål, så skal man ned på gulvet med det, men det er alligevel også anbefalingen fra producenten, da man nemt kan falde ud af sengen når man glider rundt :-)
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Super Kinky til våde lege. Body Slide Massage Lagen er beregnet til sensuelle massager og andre ting som kan "svine" i sengen.

  Vi har brugt lagnet flere gange til kinky våde lege og det er det rigtig godt til. Det er super smart med de oppustelige sider, som sørger for at olier, vasker eller lign. ikke render ud på gulvet eller sengen.
  Så har du lyst til de våde kinky lege så er Body Slide helt sikkert et produkt du vil glæde dig over at du har købt.

  Det er nemt at gøre rent i badekaret eller brusekabinen.
  Husk at være forsigtig med stiletter eller andre spidse ting.


  5 5 1

  Du anmelder: Body Slide Erotisk Massage Lagen Lak

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.