Bodywand Magic Wand G-punkts Tilbehør

Klik på billederne for at forstørre dem

Bodywand Magic Wand G-punkts Tilbehør

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

229,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Tryl din Bodywand Magic Wand om til en en lækker og kraftig g-punkts vibrator med dette Magic Wand G-punkts Tilbehør!

  Lavet i fløjlsblød silikone, der er fleksibelt og lækkert at bruge og som føles endnu bedre hvis det bruges sammen med vandbaseret glidecreme.

  Passer til Bodywand Original, Smart Wand Large,Fairy Original,Passion Pointer, 2 Speed Wand og alle Wand Essentials vibratorer.

  Magic Wand G-punkts Tilbehøret er produceret i 100 % ftalatfri silikone.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Få endnu større nydelse ud af din Bodywand Magic Wand: Prøv det lækre Magic Wand G-punkts Tilbehør!

  Med G-punkts Tilbehør til din Magic Wand kan du nemlig trylle din Wand om til en kraftig g-punkts vibrator. Tilbehøret et meget let at sætte på, du placerer simpelthen bare tilbehøret på hovedet af din Wand og trykker det på plads. Dermed er det også nemt og hurtigt at skifte imellem G-punkts stimulation med tilbehøret, og klitoris stimulation uden tilbehøret. Når du har fundet et passende vibrationsniveau er du klar til at bruge din Wand.

  Det lækre Magic Wand G-punkts Tilbehør er lavet i fløjlsblødt silikone så det er blødt og fleksibelt, men samtidig fast nok til at give dig rigtig god stimulation. Brug G-punkts Tilbehøret sammen med en god vandbaseret glidecreme, så tilbehøret er endnu mere behageligt at føre op. Vandbaseret glidecreme, som f.eks.Swede Woman, er bedst til sexlegetøj af sikilone da det gør sexlegetøjet nemmere at rengøre og desuden passer bedst på sexlegetøjet.

  Husk at rengøre dit Bodywand Magic Wand TIlbehør efter brug så du er sikret en god hygiejne. Brug f.eks. Pjur Sexlegetøj Rengøring, der giver et ekstra godt resultat.

  Dette tilbehør passer til alle Wands, hvis hoved har en diameter på 6 - 6,2 cm. Det er Bodywand Original, Fairy Original, Smart Wand Large, Passion Pointer, 2 Speed Wand og alle Wand Essentials vibratorer.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  INDRE DIAMETER: 6 cm (kan strækkes).

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Orgasme garanti
  Super tilbehør til Magic Wand Købte denne g-punkts massager til min magic wand. I starten var jeg ret skeptisk, men efter at have prøvet den, må jeg indrømme, at min skepsis var ubegrundet.
  Den fungere super - masser af vibration selv helt ude i spidsen.
  Fungerer både til mænd og kvinder ;)
  5 5 1

  Du anmelder: Bodywand Magic Wand G-punkts Tilbehør

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: