Bestil inden den 20. december kl. 21 og få din pakke inden jul.
Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator
 • Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator
 • Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator
 • Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator
 • Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator
 • Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator

Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

799,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Det bedste af 2 verdener!

  WandPLUS Rabbit Vibratoren kombinerer den kendte wand med indre dobbelt stimulering fra en rabbit dildo.

  Silikonestav med fleksibel rabbit giver effektiv stimulering af både G-punkt og klitoris.

  8 vibrations variationer, meget potent motor og ekstra lang ledning.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Med udgangspunkt i deres populære Magic Wand massage apparater har Bodywand ønsket at give dig det bedste fra 2 verdener.

  WandPLUS Vibratoren fra Bodywand kombinerer det kraftfulde fra en wand med den pirrende, indre dobbelt stimulering fra en rabbit dildo.

  Håndtag og det nemme kontrolpanel med drejeknap er som du kender det, og det samme er den kraftfulde motor og den gode kvalitet.

  I stedet for det traditionelle afrundede massagehoved sidder der på WandPLUS en lækker silikonedildo, som med ergonomisk krumning giver effektiv stimulering af dit G-punkt.

  For at give dig dobbelt op på nydelse er der tilføjet en fast men fleksibel rabbit, så du kan nyde den særlige intense følelse af 2 forskellige slags orgasmer på én gang.

  Leg dig gennem de 8 vibrations variationer alene som fræk solo tilfredsstillelse, eller invitér din partner med og lad ham forkæle dig.

  Ekstra lang ledning (2,5 m) gør det nemt at flytte legen ud fra dobbeltsengen, og du får aldrig problemer med at ramme den helt rigtige vinkel eller stilling.

  Detaljer

  MATERIALE: Kvalitetsplast, silikone
  FULD LÆNGDE: 29 cm.
  INDFØRBAR LÆNGDE: 10 cm.
  DIAMETER: 4,4 cm.
  VANDTÆT: Nej.
  STRØMKILDE: A/C strømstik, 2,5 m. ledning.
  VIBRATIONSNIVEAUER: 8.
  INTERFACE: 1 trykknap og 1 drejeknap.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  HOLD DA HELT OP Må sige der er blevet brugt en del penge på div. sexartikler igennem årene og de sidste par hos Sinful, hvor jeg selv bruger kundernes anmeldelser rigtig meget inden der bestilles. Det var så ikke rigtig muligt da der ingen anmeldelser var på Bodywand WandPLUS Rabbit Vibatoren, men den røg altså i kurven alligevel og det fortryder jeg ikke, eller rettere konen, for "HOLD DA HELT OP " den gjorde noget ved hende som jeg ihverfald ikke har oplevet før og som hun beskrev var den vildeste g-punkts orgasme hun har oplevet så tænkte selvom vi aldrig selv har indsendt nogen bedømmelser før på vores indkøb at det skulle være nu. Må sige den er alle pengene værd så kan på det kraftigste anbefales. Den er utrolig fløjlsblød og lækker udenpå, der er noget for enhver smag hvad ang. de 8 forskellige vibrationsmønstre som der skiftes dejligt nemt med et tryk på knappen, der er helt vilde kraftige vibrationer når der skrues helt op, men så er det jo godt med den trinløse regulering. Den kan godt larme lidt ved fuld styrke, men det er vist også de færreste der har brug for det SMIL. Ledningen er rigeligt lang og kan nå til de fleste udtag. Så alt i alt 5 stjerner herfra, den skal nok blive brugt flittigt nu hvor jeg har set hvordan konen bragte sig i den syvende himmel i jeg ved ikke hvor lang tid.
  5 5 1

  Du anmelder: Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *