Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo

Klik på billederne for at forstørre dem

Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo

Vær den første til at bedømme dette produkt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.395,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Lad Kærlighedens krystal give dig en helt særlig intim G-punkts oplevelse med The Heart Curve Rosen Quartz Dildoen fra Chakrubs.

  Rosen Quartz er kendt som hjertets sten, og med en dildo i netop det materiale vil Chakrubs hjælpe dig i kontakt med din indre kærlighed.

  Lækker tyngde, glat behagelig overflade og perfekt buet design som rammer dit G-punkt, 

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Lad Kærlighedens krystal være med til at give dig en helt særlig intim G-punkts oplevelse med The Heart Curve Rosen Quartz Dildoen fra Chakrubs.

  Rosen Quartz er kendt som hjertets og den uforbeholdne kærligheds sten. Den har en iboende rolig, feminin energi og hjælper dig til at komme i bedre kontakt med dit hjerte chakra og din egen sensuelle kraft.

  Stenen bruges i krystal terapi og healing til at fremme netop disse aspekter. Den tradition har Chakrubs udviklet til nu også at omfatte en serie dildoer i den smukke lyserøde sten. Dildoer som tillader dig både fysiske og åndelige oplevelser.

  The Heart Curve har særligt buet design, så den rammer dit G-punkt og giver effektiv stimulering, hvor det er bedst. Med perfekt tyngde så den ligger godt i hånden og føles behagelig glat og kølig mod din hud.

  Naturmaterialet vil hurtigt tilpasse sig din krops temperatur, men ligesom med en dildo i glas eller stål kan du varme den op eller køle den ved at putte den i vand.

  Du kan også lade solen varme din Chakrub Rosen Quartz dildo og mærke, hvordan energien fra solen forplanter sig i dildoen og i din krop, når du tilfredsstiller dig selv med den.

  Detaljer

  MATERIALE: Rosen Quartz Krystal/sten.
  FTALATFRI: Ja.
  LÆNGDE: 17,8 cm.
  DIAMETER: 3,5 cm (bredeste sted).
  VÆGT: 270 gr.
  VANDTÆT: Ja.
  MEDFØLGER: Flot opbevaringspose i stof med lædersnore.
  BEMÆRK: Da hver Chacrub Dildo er håndlavede af naturmaterialer vil hver produkt være unikt og udseendet og farver kan derfor variere en smule fra det afbildede.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo

  Hvordan vurderer du produktet? *