Chakrubs The Heart Original Rosen Quartz Dildo

Klik på billederne for at forstørre dem

Chakrubs The Heart Original Rosen Quartz Dildo

På lager Bestil før kl. 22.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.295,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Lad Kærlighedens krystal give dig en helt særlig intim oplevelse med The Heart Original Rosen Quartz Dildoen fra Chakrubs.

  Rosen Quartz er kendt som hjertets sten, og med en dildo i netop det materiale vil Chakrubs hjælpe dig i kontakt med din indre kærlighed.

  Ergonomisk design, lækker tyngde og glat behagelig overflade.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Lad Kærlighedens krystal være med til at give dig en helt særlig intim oplevelse med The Heart Original Rosen Quartz Dildoen fra Chakrubs.

  Rosen Quartz er kendt som hjertets og den uforbeholdne kærligheds sten. Den har en iboende rolig, feminin energi og hjælper dig til at komme i bedre kontakt med dit hjerte chakra og din egen sensuelle kraft.

  Stenen bruges i krystal terapi og healing til at fremme netop disse aspekter. Den tradition har Chakrubs udviklet til nu også at omfatte en dildo i den smukke lyserøde sten. En dildo som tillader dig både fysiske og åndelige oplevelser.

  Rosen Quartz dildoen har et ergonomisk design og en lækker tyngde, som gør at den ligger godt i hånden og føles behagelig glat og kølig mod din hud.

  Naturmaterialet vil hurtigt tilpasse sig din krops temperatur, men ligesom med en dildo i glas eller stål kan du varme den op eller køle den ved at putte den i tempereret vand.

  Du kan også lade solen varme din Chakrub Rosen Quartz dildo og mærke, hvordan energien fra solen forplanter sig i dildoen og i din krop, når du tilfredsstiller dig selv med den.

  Detaljer

  MATERIALE: Rosen Quartz krystal.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÆNGDE: 17,8 cm.
  DIAMETER: 4,1 (bredeste sted).
  VÆGT: 450 gr.
  VANDTÆT: Ja.
  MEDFØLGER: Flot opbevaringspose i stof med lædersnore.
  BEMÆRK: Da hver Chacrub Dildo er håndlavede af naturmaterialer vil hver produkt være unikt og udseendet og farver kan derfor variere en smule fra det afbildede.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Den bedste naturlige Den form, hvor den bliver gradvist bredere , gør den ideel til udvidelse. god størrelse . Lækkert naturligt materiale. god tyngde.
  5 5 1

  Du anmelder: Chakrubs The Heart Original Rosen Quartz Dildo

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: