Crystal Clear Special Plug Anal Trainer
Crystal Clear Special Plug Anal Trainer
179,00 kr
3 for 500,-
Crystal Clear Special Plug Anal Trainer
Crystal Clear Special Plug Anal Trainer
Crystal Clear Special Plug Anal Trainer

Crystal Clear Special Plug Anal Trainer

4.8 (1)
3 for 500,-
179,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Crystal Clear Special Plug Anal Trainer giver god, anal stimulation og hjælper dig med at træne dine anale muskler.

Special Plug har en indførlig længde på 13 cm og en diameter på mellem 1,5 cm og 4,5 cm, hvilket gør den egnet til både begyndere og erfarne.

Crystal Clear Special Plug er lavet i genemsigtigt og fast jelly materiale.

Anal traineren kan bruges af både mænd og kvinder.

Beskrivelse

Crystal Clear Special Plug Anal Trainer er en gennemsigtig anal plug til både begyndere og øvede inden for anal stimulation.

Er det første gang du prøver anal stimulation kan du nøjes med at bruge spidsen af denne Crystal Clear Special Plug til at vænne dig til følelsen. Er du derimod øvet, kan du brug den midterste og nederste del af plug'en.

Crystal Clear Special Plug er lavet i fast jelly materiale og er kegleformet med tre 'trin'. Første og mindste trin har en diameter på mellem 1,5 cm og 2,8 cm. Mellemste trin er mellem 2,5 cm og 4 cm, mens nederste og største trin er mellem 3,4 cm og 4,5 cm. 

Glidecreme vil gøre din Crystal Clear Special Plug nemmere og mere begagelig at føre op, og derfor anbefaler vi at du bruger Aquaglide Anal, eller en anden vandbaseret glidecreme til anal brug, sammen med den. 

Special Plug har en indbygget fod, der gør den nemmere at styre og som sikrer, at den ikke kommer for langt op.Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme til anal brug sammen med Crystal Clear Special Plug, f.eks. Aquaglide Anal. Husk at rengøre din Special Plug grundigt efter brug så du er sikret en god hygiejne. Rengør den med varmt vand og brug evt. en Sexlegetøj Rengøring for et endnu bedre resultat.

Detaljer

MATERIALE: PVC
LÆNGDE: Total længde15,5 cm, indførlig længde 13 cm.
DIAMETER: 1,5-4,5 cm.
BRUGERMANUAL: Dansk, engelsk, tysk, fransk m.fl.

VARENUMMER: 13448.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Leg på flere niveauer.

Jeg er selv nybegynder med analsex og legetøj og dette er min allerførste butplug. Den er super god eftersom at man selv kan bestemme hvilket niveau man vil tage. Man kan dele pluggen op i 3 niveauer eftersom at den bliver bredere og bredere, det er derfor let at finde ud af hvor ens grænse går. Den er helt fantastisk til forspil inden sex.Meget tilfreds! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk