NMC Curved Passion Realistisk Dildo

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Curved Passion Dildo
 • NMC Curved Passion Realistisk Dildo

NMC Curved Passion Realistisk Dildo

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

149,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Curved Passion er en buet dildo, der gør det nemt for dig at ramme lige der, hvor det føles allerbedst.

  Dildoen kan både bruges vaginalt til at ramme G-punktet og analt til stimulation af prostata.

  Den har et realistisk udseende og en sugekop i bunden for håndfri leg.

  Dildoen kan føres 17 cm ind og har en diameter på 4 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Uanset om du foretrækker vaginal eller anal stimulation, håndfri sololeg eller frække parlege, så kan Curved Passion dildoen helt sikkert tilfredsstille dig.

  Det buede design gør den nem at vinkle, så den rammer lige præcis der, hvor det føles allerbedst. Den er både ideel til pirrende stimulation af hendes G-punkt og til intens prostatastimulation for ham.

  Dildoen har et realistisk udseende med årer langs skaftet, et markeret penishoved og et sæt vellignende testikler. Med sugekoppen i bunden kan den sættes fast på alle glatte og flade overflader, så du kan nyde dildoen håndfri.

  NMC Curved Passion er fri for ftalater. Den er 21 cm lang, hvoraf 17 cm kan føres ind. Dildoen har en diameter på 4 cm på det bredeste stykke.

  Detaljer

  MATERIALE: PVC.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  LÆNGDE, DILDO: 21 cm (17 cm kan føres ind).
  DIAMETER: 4 cm (bredeste stykke).

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  rigtig dejlig Opgraderet fra min gummi til den her. Kurvende form passer overræskende god til mig. Jeg bliver superliderligt og for ogasma hver gang mig og min mand bruger den.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Lækker Havde egent bestilt den lidt for sjov, men det var den kurvede form der tiltrak mig. Den rammer helt perfekt på mig. Ren extase. Når det så er sagt, så har den lidt en træls lugt som jeg ikke rigtig kan komme af med. Har vasket den igen og igen. Må prøve med noget dildorens af en slags.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Du godeste... ..jamen den her er udover min glasdildo uden tvivl den bedste jeg har prøvet. Lidt vandbaseret glidecreme gør følelsen ekstra god. Tykkelsen er perfekt. Sugekoppen er rigtig god og sidder ret godt fast på alle glatte overflader. Desuden er sugekoppen fin at holde fast i, hvis man gerne vil have den i hænderne.

  Supergod og kan kun anbefales
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Fuldt ud tilfreds Det er en helt fantastisk dildo til prisen - det viser jo, at man ikke behøver bruge helt vildt mange penge, når man kan få noget, der fungerer til en super overkommelig pris.
  Sugekoppen hænger fast på rigtig mange overflader, og den bliver siddende!
  Og selvom intentionen med produktet sandsynligvis er vaginal leg, så fungerer dildoen også rigtig godt til anal leg. Den er ikke for tyk, og derfor er den ret ligetil at bruge, og den giver stor nydelse hver gang!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  NMC Curved Passion Realistisk Dildo Den er så perfekt. Sugerkop sidder FAST, dildo er ikke for tyk, er fantastisk blød og hård samtidigt, som naturlig penis er. Har leget med den og er ideelt til alle tre steder.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Curved Passion Jeg elsker dette produkt, det er min første dildo og jeg kan bare sige at den er vidunderlig. For nybegyndere går det lidt ondt når man skal gennem ringmusklen, man skal også bruge noget lubrikation såsom massage olier eller rigtige vandbaseret lubrikstion. Sugekoppen virker fint nok, men ikke på alle overflader.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Dejlig dildo Lækker dildo.
  Konen elsker den giver sprøjteorgasme hver gang vi leger med den.
  Er også fantastisk til analleg.
  Bruger den selv analt.
  Hvor den hermed giver nogle fantastiske orgasmer/udløsniger
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Fantastisk Minder om herrens udstyr som er en sikker orgasme hver gang, & når man så godt kan lide at se sin kæreste få nydelse er denne perfekt, sugekoppen kan sidde fast på de fleste overflader & slipper ikke så let igen som man kan godt kan opleve med nogle sugekopper, min kæreste har aldrig været super glad for den "falske" vare, men denne her kan få hende helt op i "afslappet" felt. Er man ikke vant til en "krumsabel" er glidecreme en rigtig god ting da den berører steder som en almindelig lige penis eller pik ikke kan komme i nærheden af. En sikker vinder til g-punkts & sprøjteorgasmer.
  5 5 1

  Du anmelder: NMC Curved Passion Realistisk Dildo

  Hvordan vurderer du produktet? *