Danish Skin Care Shaving Gel
Danish Skin Care Shaving Gel
149,00 kr
3 for 198,-
Danish Skin Care Shaving Gel

Danish Skin Care Shaving Gel

4.5 (2)
3 for 198,-
149,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Danish Skin Care Shaving Gel er en dansk unisex barber gel, der sikrer dig tæt barbering uden irritation, uanset hvor på kroppen du burger den. F.eks. er den ideel til intim barbering. Geleen er 100 % fri for parfume og farvestoffer, og den kan bruges af alle hudtyper.

Danish Skin Care Shaving Gel er drøj i brug og fordeles let på huden. Geleen skummer ikke som almindelig barberskum, men lægger sig som et blødt og beskyttende lag oven på huden. 

Sådan bruger du Danish Skin Care Shaving Gel: 
Påfør geleen på fugtig hud og barber som normalt. Danish Skin Care anbefaler, at du renser barberbladet efter hvert strøg, for at opnå det bedste resultat. Efter barberingen skyller du din Shaving Gel af igen. 

Detaljer

STØRRELSE: 100 ml.
UNISEX: Ja
ANVENDELSESOMRÅDE: Kan bruges over hele kroppen.
FRI FOR FARVESTOFFER: Ja.
PARFUME-FRI: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk

VARENUMMER: 14010.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Rigtig godt produkt!

Et rigtig godt produkt der kan bruges af alle! Man kan opnå en meget tæt barbering, og huden er blød og glat længe efter. Produktet har en lidt anderledes konsistens end de fleste er vant til med Shaving Gels, men det gør den ikke mindre brugbar; det kræver blot lidt tilvænning. Der er stort set ikke nogen røde knopper eller indgroedehår. Læs mere

-
5 4 1
lækker barbering uden knopper!

Sikke et dejligt produkt til intim-barbering. Mine røde knopper er væk og det svier slet ikke når jeg bruger produktet. Jeg giver kun produktet 4 stjerner i brug, fordi jeg lige skulle vænne mig til konsistensen af produktet - men efter nogle gange, er det bare helt super! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk