Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass
249,00 kr
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass

Doc Johnson Briana UltraSkyn Pussy and Ass

3.5 (7)
Forventes på lager igen den 28/06/2023 - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
249,00 kr
Oversigt
Beskrivelse

Drømmer du om en fræk tur med pornostjernen Briana, så kan du nu få opfyldt dit ønske i form af denne populære Pussy and Ass fra Doc Johnson.

Onaniproduktet er støbt efter Brianas mest intime folder og både ligner og føles som den ægte vare takket være det lækre UltraSkyn materiale. 

Eksperimenter med forskellige stillinger og nyd skiftevis at tage hende i den indbydende vagina og stramme anus åbning.

Når du er færdig med at bruge din Briana Pussy and Ass kan du nemt skylle den med varmt vand, da der er hul hele vejen igennem.

Med Briana Pussy and Ass får du et håndlavet, amerikansk kvalitets produkt. Den er 14 cm dyb og elastisk nok til at passe de fleste mænd.

Detaljer

MATERIALE: TPE.
FTALATFRI: Ja.
ANTIBAKTERIEL: Ja (Sil-A-Gel formula).
ÅBNINGER: 2 (vagina og anus).
MÅL: 14 x 10 x 6 cm.
INDVENDIG LÆNGDE: Ca. 14 cm og strækbar.
DIAMETER: 0,5 cm men åbningerne er fleksible og kan strækkes.
GLIDECREME: Vandbaseret.
SPROG: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Russisk, Hollandsk.

VARENUMMER: 17102.
Anmeldelser
3.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (7)
Vurdering

Noget Stram og kold

-
5 2 1
Alt for stram og lille

Hullerne er alt for lille og stramme, selv med en ordentligt omgang glidecreme kan man knap nok trænge ind :/

-
5 3 1
Skønt og dejligt

Synes dette produkt var værd at købe, meget flot med to huller, og at det var nemt at rengøre. Den har et godt greb og er nem at håndtere.

-
5 5 1
Lille og lidt ubrugelig

Vil ikke fortsætte med at bruge den. For lille i alle henseender. Materialet var blødt og behageligt, men det er alt, hvad der er ved produktet.

-
5 3 1
Briana

Først og fremmest vil jeg gerne fokusere på produktets realistiske udseende. Pimpero fremstod fantastisk allerede på billederne. Materialet er behageligt blødt og fleksible. Åbningerne er dog snævre og dårlige, og det er ikke tilrådeligt at angribe, mens man stadig kommer sig, men kun med en stenhård attitude. Åbningernes indremønster er ret iøjnefaldende, men i løbet af flere eksperimenter fandt jeg et par detaljer, der var dejligt stimulerende. Overraskende nok tilbyder"udstødningsrøret" for enden af produktet også en meget behagelig tur, og hvis du ønsker det, hvis sexkrigeren kan klare en tredje runde. Det er en god idé atbruge glidecreme med måde. Ved overdreven brug bliver samlejet let hensynsløst og divergerende, og Briana tøver ikke med at springe op på "kundens" ishylde.Produktet kan nemt rengøres ved at vaske med vand og mild sæbe. Alt i alt er produktet autentisk i udseende og har en fin størrelse. Som masturbator er Briana også megettilfredsstillende. Læs mere

-
5 4 1
God som første kunstige skede.

Jeg købte denne, og den er bare ok...

-
5 4 1
Snubler på målstregen

Hvis du allerede har oxana pussy an Ass. Så læs med her. Oxana og briana har tre ting tilfælles. Prisen, den flotte udførelse, og at begge huller fører i den samme kanal. Men så høre lighedspunktererne også op. Briana er under halv størrelse af oxana og det gør desværre at det nederste hul er helt ubrugeligt, da der er så lidt tyngde atman bare skubber rundt med den. Det øverste hul er temmelig stramt, at trænge ind i, men når man først er inde, er det lige som det skal være lidt mere struktur og ikkebare glat som oxana. Men lykken er kort, for selv en almindelig fyr som mig trænger lige igennem og ud på bagsiden, og det ødelægger en stor del af oplevelsen. Så minkonklusion er, at havde den bare været en halv gang større, så havde det sikkert været et rigtig godt produkt. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk