Doc Johnson Mood Exciter Onani Sleeve

Klik på billederne for at forstørre dem

Doc Johnson Mood Exciter Onani Sleeve

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

129,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Mood Exciter er det perfekte onani sleeve til mænd, der ønsker ekstra blød og pirrende stimulation.

  Sleevet er lavet i Doc Johnsons lækre Lifelike UR3 materiale, der sikrer en realistisk følelse.

  Bruges samen med vandbaseret glidecreme og bevæges ved som et almindeligt håndjob.

  Doc Johnson Mood Exciter er 12,5 cm højt og har en indvendig diameter på 1,4-2 cm. Sleevet kan dog strækkes til ca. 5 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Doc Johnson Mood Exciter er et lækkert onani sleeve til mænd, der gerne vil ha’ ekstra blød og pirrende stimulation. Mood Exciter er lavet i Doc Johnsons lækre Lifelike UR3 materiale, der sikrer dig en realistisk følelse.

  Mood Exciter har to forskellige indvendige strukturer. Den smalle ende en masse bløde dutter, der masserer din penis. Den brede har en række tydelige riller, der er meget stimulerende. 

  Sådan bruger du Mood Exciter Onani Sleeve:
  Smør vandbaseret glidecreme på både penis og sleevet, og før så sleevet ned over penis. Du vil mærke den indvendige, pirrende struktur i takt med dine bevægelser. Ønsker du en endnu strammere følelse, giver du bare et strammere greb med hånden.  

  Efter brug bør du rengøre dit Mood Exciter onani sleeve med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. For at undgå, at sleevet med tiden bliver klistret, bør du jævnligt pudre det med Doc Johnson UR3 pulver.

  Mål: Mood Exciter Onani Sleeve er 12,5 cm højt og er 5,4-6,3 cm bred udvendigt. Indvendigt er sleevet 1,4-2 cm i diameter men det kan strækkes til ca. 5 cm.

  Detaljer

  MATERIALE: Antibakterielt TRP.
  FTALATFRI: Ja.
  LÆNGDE: 12,5 cm.
  DIAMETER, INDVENDIG: 1,4-2 cm (kan strækkes til ca. 5 cm)
  GLIDECREME: Vandbaseret.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Virkelig god til en billig pris Sleevet som nemt og rigtigt dejligt at bruge, både alene eller sammen med min kone der nyder at bruge sleevet på mig. For hende er det et plus at det ikke ser så vulgært ud som noget sexlegetøj til mænd gør. Det bedre en del dyrere produkter både fra tenga og Fleshlight, ihvertfald for mig.
  En enkelt ting er dog at det dufter meget kraftig af en slags syntetisk vanilje. Men lægger man det i en pose efter rengøring er det ikke et problem. Super dejligt
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Anmeldelse Doc Johnson Mood Exciter Onani Sleeve Jeg har generelt været tilfreds med dette produkt, materialet er lækkert i teksturen og strukturen inden i gangen er fornuftigt og giver en god nydelse.

  Det er dog ikke kun positive ord dette produkt skal have med på vejen, det tager lige lidt tid at finde ud af hvordan man lettest holder den på grund af den lidt pæreformede facon, og så mit største kritik af dette produkt, det stinker, det har en meget gennemtrængende lugt, som det bliver ved med at lugte af. Jeg er derfor endt med at gemme det i en plastikpose for at hele skabet ikke skal lugte af det.

  Men vil lige slutte af med min mest positive bemærkning, jeg har ofte fundet mig selv vælge dette produkt frem for min Tenga flip hole, hvilket jeg anser for en stor ros til et produkt til lige under 140kr.
  5 4 1

  Du anmelder: Doc Johnson Mood Exciter Onani Sleeve

  Hvordan vurderer du produktet? *