Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo

Klik på billederne for at forstørre dem

Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

199,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Double Header Smooth dobbelt dildo kan stimulere både dig og din partner på samme tid.

  Dildoen er fleksibel og har en glat overflade.

  Kan bruges vaginalt såvel som analt.

  Mål: 45 cm lang. Diameter: 4 cm.

  100 % latex- og ftalatfri.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Den lækre Double Header fra Doc Johnson er en glat dobbelt dildo, der garanterer stor nydelse alene eller sammen med en partner. Dildoen er den fleksibel, hvilket gør den velegnet til mange typer af leg og fordi strukturen er glat, får du en dejlig glidende fornemmelse, især når du bruger den sammen med en god glidecreme. 

  Efter brug bør du rengøre dildoen med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

  Double Header Smooth er en del af Doc Johnsons univers af sexlegetøj i høj kvalitet. Dildoen er 45 cm og har en diameter på 4 cm.

  Detaljer

  MATERIALE: PVC (ftalatfri)
  LÆNGDE, DILDO: 45 cm. 
  DIAMETER, DILDO: 4 cm.
  STRUKTUR: Glat

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lang og lækker Dette legetøj er en af mine favoritter, den har en dejlig tykkelse og er en del længere end jeg havde regnet med fra starten af. Dildoens glatte overflade gør den også nem at indfører længere end hvad man måske er vandt til. Den lugter ikke efter anal lej, som nogle dildoer kan komme til.
  Helt igennem et fantastisk produkt :D
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Stor mundfuld, men super fræk! Den er dejlig stor, og min kæreste har forkælet mig med mange frække billeder, hvor hun over sig på DP. Den er meget glat, og samler en anelse støv ad sig selv, det løses dog med en hurtig skylder under hanen!
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lækker dildo Super lækker dildo, ELSKER den
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  JA TAK Må indrømme jeg blev liiidt ræd da den ankom, både min partner og jeg var lidt betænkelige ved størrelsen, vi er ikke vandt til noget for stort, MEN blev MEGET positivt overrasket!! Materialet er så lækkert og blødt at den ikke er overvældende indeni, og når man bruger den samtidig kan man virkelig mærke alle bevægelser ens partner laver.. Jeg glæder mig til at lege mere med den, både min partner og jeg er meget begejstret! Har prøvet en anden lidt hårdere slags og det blev alt for meget alt for hurtigt, men denne her "slider" ikke på samme måde. Den er meget detaljeret med vener og hoved, og det hjælper alt sammen med at give ekstra nydelse.. Købte den i et 3 for 400kr kampagne tilbud, og ALT jeg har købt herfra er anbefalelsesværdig! Det eneste der er ved den er at den er svær at gemme væk, men det er nok mere et privatlivs / plads problem, ikke et produkt problem ;)
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Kun fantasien sætter grænser Vi købte Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo som et led i vores eksperimenteren med sex. Et sexliv som var i et dødvande. Vi besluttede os for at det skulle være løgn, og kastede os ud i flere indkøb. Der jo mange produkter, også ting man ikke anede fandtes.
  Et af købene var jo så Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo. Den var egentlig tiltænkt min hustru. Hun ville gerne prøve at være fyldt ud i begge huller. Det må man sige at hun blev. Den er stor, både i længde og diameter. Den gav bonus, ved første forsøg. Men hvorfor standse der ? Hvorfor ikke prøve vaginalt på hende, og analt på ham ? Eller analt på begge ? Det kræver lidt samarbejde, men at finde hinandens rytme og grænse, kan så absolut være en gevinst i andre sammenhænge. Vi bruger den ofte som en "afslutter" efter en vil aften.
  Materialet er, for så vidt, godt. Det er "tungt", fleksibelt. Glider fantastisk (med glidecreme selvfølgelig), og har et godt greb. Det eneste minus er lugten. Det har den der meget syntetiske lugt, og man er en smule bekymret over evt. allergiske reaktioner.Vi har dog tiltro til produkterne som sælges via dette site/butik.
  Lugten fortager sig noget efter gentagen brug og rengøring.
  Hvis man har lyst til at sparke sexlivet lidt igang, eller bare vil afprøve nye grænser, så vil jeg stærkt anbefale Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo.
  5 5 1

  Du anmelder: Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo

  Hvordan vurderer du produktet? *