Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug
Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug
249,00 kr
Double Devotion Penisring og Anal Plug
Double Devotion Penisring og Anal Plug
Double Devotion Penisring og Anal Plug

Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug

5.0 (1)
249,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug er ideel til alle mænd, der ønsker ekstra stimulation under sex og onani. Double Devotion består af en penisring, der hjælper dig til en fastere og mere fyldig erektion, samt en oppustelig anal plug, som kan justeres i størrelsen, så den passer til dig. De to bliver holdt sammen af en pirrende kæde, der stimulerer mellemkødet. 

For at få den bedste oplevelse, skal du bruge Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug sammen med en vandbaseret glidecreme.

Bemærk: På grund af størrelsen anbefales Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug til dig, der allerede har erfaring med anal stimulation. 

Detaljer

MATERIALE: PVC plast.
LÆNGDE: 29 cm, hvoraf 10 cm. kan føres op. 
DIAMETER, ANAL PLUG: Ca 4-12 cm (oppustelig).
DIAMETER, PENISRING: ca. 4-5,5 cm.
BRUGERMANUAL: Dansk, engelsk, tysk, fransk m. fl.

VARENUMMER: 13897.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
WAUW!

Hold da helt k... Dette produkt kan blive din nye bedste ven. Hvis jeg virkelig SKAL finde noget negativt, så kan man godt risikere at klemme testiklerne en smule engang i mellem, men så retter man den og er videre i teksten efter 2 sekunder. At bruge dette produkt er en af de mest intense følelser jeg har prøvet i meget, meget lang tid - etmust-have til samleren. Et lille personligt tip; Brug i badet i kombination med en Fleshlight med Shower mount (Begge dele kan fås hos Sinful). I kan takke mig senere Hvisjeg kunne sprænge skalaen for bedømmelse, så havde jeg gjort det. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk