Mathilde Mackowski - Danmarks førende ekspert i sexlegetøj

Mathilde Mackowski - Ekspert på sexlegetøj

Mathilde Mackowski er stifter og medejer af Danmarks største online sexshop, Sinful.dk, og i kraft af sit arbejde, er hun blevet ekspert i sexlegetøj. 

Siden Sinful blev grundlagt i 2008, har Mathilde bygget et indgående kendskab til sexlegetøjsbranchen og en uovertrufen viden om, hvad der rør sig på markedet for sexlegetøj. Den viden gør, at Mathilde tit bliver brugt som sexlegetøjs ekspert i medierne, i forbindelse med historier, radioudsendelser og TV programmer, der omhandler seksuel velvære, sex og parforhold. 

Se Mathilde i medierne her

BT TV 18.10.2014 - Pift sexlivet op: Tre frække nyheder til kvinder

BT TV er med sexlegetøjsekspert, Mathilde Mackowski, på verdens største B2B sexmesse i Tyskland. I indslaget fortæller Mathilde hvilket sexlegetøj af det nye sexlegetøj på markedet, der er det mest spændende lige nu.

Se indslaget her:

 BT:<h2> Pift sexlivet op - Tre frække nyheder til kvinder

TV2 Østjylland 02.09.2014 - Magic Wand mod smerter

Kan sexlegetøj være med til at mindske kroniske smerter? Spørger man ekspert i sexlegetøj, Mathilde Mackowski, er svaret ja. I indslaget er Mathilde i studiet med Ann-Charlotte, der var frivillig forsøgsperson i et netop overstået smerteforsøg. 

Se indslaget her:

TV2 Østjylland: Magiv wand mod smerter

Lokalavisen TV 16.10.2014 - Så sjov bliver bækkenbundstræning fremover

Træningsredskaber til bækkenbunden var på alles læber, da Mathilde Mackowski var på verdens største sexmesse. I Lokalavisen TV kan du høre mere om fremtiden indenfor bækkenbundstræning og om, hvorfor tendensen omkring bækkendbundstræning er opstået. 

Se indslaget her:

Lokalavisen: Så sjov bliver bækkenbundstræning

Ekstrabladet TV 21.07.2014 - Disse sexgadgets booster din onani

I Ekstrabladet TV fortæller sexlegetøjs ekspert Mathilde Mackowski om populært sexlegetøj til mænd, om hvorfor det kan være godt at bruge og om, hvordan man får de bedste oplevelser med legetøjet. I indslaget giver Mathilde også sine bud på hvilket sexlegetøj alle mænd bør eje.

Se indslaget her:

EB.dk: Disse sexgadgets booster din onani

For en mere uddybende oversigt over hvilke medier, der har brugt Mathilde som ekspert i sexlegetøj og hvilke historier, hun har medvirket i, besøg www.sinful.dk/presse.

Kontakt Mathilde

Har du brug for en ekspertudtalelse vedr. sexlegetøj, seksuel velvære, sexlegetøjsbranchen generelt eller noget helt fjerde? 

Så kontakt ekspert i sexlegetøj, Mathilde Mackowski, på mathilde.mackowski@sinful.eu eller via tlf. 70 77 70 70.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk