ElectraStim ElectraPaddle
ElectraStim ElectraPaddle
499,00 kr
ElectraStim ElectraPaddle  1
ElectraStim ElectraPaddle  2
ElectraStim ElectraPaddle  3
ElectraStim ElectraPaddle  4

ElectraStim ElectraPaddle

499,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

ElectraStim ElettraPaddle er en lækker elektro-sex paddle til jer, der vil eksperimentere med ekstra pirrende spanking. Ved at kombinere smæk og elektro stimulation giver ElectraPaddle mulighed for at pirres kroppen på en helt unik måde.

ElectraPaddle fra ElectraStim er fremstillet i sort læder og har to forskellige sider, så du kan variere stimulationen. Den ene side er i glat læder, den anden side har 3 metalpaneler for ekstra stimulation. 

Denne lækre paddle kan både bruges til blide smæk og hårde slag, og er derfor velegnet til såvel erfarne som dig, der vil prøve spanking for første gang. Hvis elektro stimulationen rigtig skal mærkes, kan det være en god idé at stryge paddlen over huden imellem slagene.

Bemærk: For at give elektro stimulation skal ElectraStim ElektraPaddle tilsluttes et elektrosex apparat, der sælges separat. Paddlen passer bl.a. sammen med elektro apparater fra  Mystim og Rimba, som du også finder her på Sinful.dk.

Hvis du allerede har et elektro apparat - eksempelvis fra en anden producent - skal denne have 2 mm han-stik for at du kan bruge denne paddle. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget.

Detaljer

MATERIALE: Læder og krombelagt stål. 
LÆNGDE: 34 cm, hvoraf håndtaget udgør 10 cm.
BREDDE: Op til 7,8 cm.
TYKKELSE: 0,5 cm.
STIK: 2 mm hun-stik.
PASSER TIL: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Rimba Digital Elektro Sex Box.

VARENUMMER: 14171.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk