Fantasy Anal Plug Sæt 3 stk

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Anal plug sæt

Fantasy Anal Plug Sæt 3 stk

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Anal plug sæt i3 forskellige størrelser.

  Fremstillet af allergivenlig silikone. 100 % phthalat-fri.

  Mål:Lille plug: 10,5 x 3 cm. Mellem plug: 11 x 3,5 cm. Stor plug: 11,5 x 5 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Komplet anal plug sæt i 3 forskellige størrelser.

  Er du på udkig efter et sæt bestående af 3 forskellige anal plugs, så kunne dette sæt være en god løsning for dig.

  Den lille plug er ideel til dig, der er ny inden for anal leg. Den mellem størrelse er til dig, der er let øvet og den store plug er skabt til dig der nyder stor stimulation.

  Sættet er perfekt, hvis man ønsker at lege med at øge stimulation og størrelse, evt. inden anal sex påbegyndes.

  Brug gerne masser glidecreme, når du leger med anal stimulation, så opnår du endnu større nydelse. Vi anbefaler, at du bruger vandbaseret glidecreme på produkter produceret af silikone.

  Størrelse på dette anal plug sæt:
  Lille plug: 10,5 x 3 cm.
  Mellem plug: 11 x 3,5 cm.
  Store plug: 11,5 x 5 cm.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone .
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  MÅL: LILLE: 3 cm x 11 cm. MELLEM: 3,5 cm x 14 cm. STOR: 4 cm x 16 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super! Rigtig lækkert plug-sæt med lidt for enhver smag

  Den mindste er udmærket som opvarmer, så det er som det skal være

  Modsat de andre anmeldere har jeg ikke haft problemer med at holde disse plugs inde, så den mellemstore har været med en tur på arbejde.

  Den største må siges at være noget af en udfordring - Det skal nok lykkes for mig en dag.

  Alt i alt et meget anbefalelsesværdigt sæt
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Plugsæt til alle 3 str. Plugs fra nybegynderne til de hardcore.
  Den mindste plug føltes nem og hurtig at indfører i anus. At mærke den var en fornøjelse, for mig som ny i dette.
  Den midt imellem nybegynder tynde og den skræmmende store plug, er god til at udvide den sidste ringmuskel. At mærke ens indre ringmuskler give efter langsomt, som den indføres er helt specielt. Fed følelse...men, svær at holde op i sig, pga dens form.
  Den 3. Og største plug, kræver tålmodighed og godt med glidecreme. Men med god tid, lykkes det at glide ned over denne også. Rigtig fyldt ud, gør din prostata følelser klar til sprøjte orgasme garanti.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  De gør hvad de skal. Disse tre "små" fyre gør hvad de skal. Den mindste må vist være til en begynder, da den er meget slank. Den mellemste er nok mere på det almindelige plan. Den største er jeg ikke nået til endnu, men det kommer vel en dag. Materialet føles frækt og den sorte farve gør klart sit. Det er ikke en butplug man kan gå rundt med, da den har det med at glide ud. Kanten efter hovedet måtte gerne være lidt mere markant, hvis det er det man vil med dem. Men oplevelsen var helt ok.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Godt plug-sæt Som overskriften siger, er min generelle vurdering positiv. Det er et standard sæt på 3 plugs, som fungerer godt. Det er ikke super kvalitet, men prisen er til gengæld lav. 279 er en meget lav pris, i forhold til hvad man får for pengene.

  Den lille plug er lille nok til at kunne bruges af alle. Hvis du er ny indenfor anal stimulation, kan du sagtens starte ud med den, uden at det bliver ubehageligt. Det spidse design hjælper også med at gøre indføringen nem og behagelig.

  Den mellemste plug er en god allround-plug. Den er lille nok til at kunne bruges, selvom du kun har meget lidt erfaring, men samtidig stor nok til at stimulere kraftigt. Hvis du ikke har erfaring, vil det dog kræve at du "varmer op" med den lille plug, inden du går videre til denne. Dog kræver den ikke ret meget opvarmning, hvilket gør den velegnet til brug for par, da den ikke kræver, at man bruger meget tid på den, inden man kan fortsætte forspillet.

  Den store plug er meget stor! Den kræver en del erfaring. Selvom du måske kan bruge den mellemste med relativt stor lethed, skal du ikke forvente, at det vil lykkes dig at indsætte den store, første gang du prøver. Det kræver at du slapper meget af og arbejder med dig selv, og måske vil du have brug for at prøve flere gange før det lykkes.

  Materialet er temmelig hårdt, hvilket giver stor stimulation, men den manglende fleksibilitet kan gøre det sværere at arbejde med de forskellige plugs.

  Der er støbelinjer på siden af plugsene, som man tydeligt kan mærke med fingrene, men det spiller ingen rolle, når man bruger en af plugsene.

  Foden af plugsene er rund og passer ikke så godt mellem ballerne, og det kan desværre betyde, at hvis man ikke er forsigtig, kan pluggen falde ud, men det betyder kun noget, hvis man står op. Hvis man sidder eller ligger ned, er der ingen risiko for det.

  Overordnet set er det et sæt af meget billige plugs, som virker 100% som de skal. De kan både bruges hvis du er alene eller med en partner. De får 4 stjerner, fordi de virker rigtig godt, og der er noget for både erfarne og uerfarne brugere. Eneste minus er, at kvaliteten virker en smule billig.

  Og husk! Brug masser af glidecreme! Ellers er det umuligt at bruge dem. Det skal være en vandbaseret en, når man har med silikone at gøre.
  5 4 1

  Du anmelder: Fantasy Anal Plug Sæt 3 stk

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om:

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.