Fantasy Anal Vibrator Lille
Fantasy Anal Vibrator Lille
199,00 kr
3 for 498,-
Lilla Anal vibrator

Fantasy Anal Vibrator Lille

4.5 (3)
3 for 498,-
199,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fantasy Lille Anal Vibrator er perfekt til dig, der ønsker en lille vibrator med dybe vibrationer.

Vibratoren hører til i flokken af de mindre vibratorer, så er du ny på dette felt, så er det bestemt ikke et dumt sted at starte.

Fantasy Anal Vibrator har trinløse vibrationer, hvilket betyder, at du har mulighed for præcis selv at styre, hvor mild eller kraftig vibrationsintensiteten skal være. 

Brug altid masser glidecreme, når du leger med anal stimulation, så opnår du endnu større nydelse. Vi anbefaler, at du bruger vandbaseret glidecreme og gerne én, der er lavet spcielt til anal leg.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone .
PHTHALAT-FRI: Ja.
MÅL: 10 cm x 3 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERI TYPE: 3 x LR44 (medfølger).
LYD NIVEAU: Lydsvag.
INTERFACE: 1 simpel knap.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 11509.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
er blevet et must for os

Selv om det medførte et løftet øjenbryn da købet blev kendt, er den hurtigt blevet dus med min kæreste. Passende størrelse og vibrationer. V er glade for den.

-
5 5 1
fantastisk produkt!

Super lækkert produkt. Jeg var lidt bange for om leveringen var diskret nok, men den var yderst det var dejligt. Selve produktet er af super god kvalitet. Blød og bøjelig og let at indføre. Selve vibrator delen virker meget kraftig når man tænder for den, men den føles anderledes inden i dig, bedre. Man skal købe produktet hvis man gernevil opleve fantastiske orgasmer. Den er let at rengøre og nem at "gemme væk", hvis det er det man vil. :) Læs mere

-
5 5 1
Dejlig første analplug

Havde købt den som en overraskelse og kæresten synes det så spænende ud. Den ser ikke så skræmmende ud når det første gang man skal prøve en buttplug. Det er meget frækt, at den kan vibrere. Det er et lille plus ved den. Alt i alt et godt køb og den er blevet brugt flere gange :D Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk