Fantasy Lystkugler
Fantasy Lystkugler
99,00 kr
Læg i kurv
3 for 198,-
Fantasy Lystkugler  3
Fantasy Lystkugler  50
Fantasy Lystkugler  100

Fantasy Lystkugler

5.0 (2)
3 for 198,-
99,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Vaginalkugler til kvinder, som ønsker at træne eller genoptræne deres bækkenbund og samtidig ønsker mere lyst til sex og genrelt en større følsomhed i skeden.

Du kan med fordel påføre kuglerne lidt vandbaseret glidecreme, inden du fører dem op.

På selve lystkuglerne sidder der en blød, fleksibel og yderst holdbar snor, som man hiver forsigtigt i, når kuglerne skal tages ud. En nem, behagelig og sikker løsning.

Sådan fungerer vaginal kugler:

Før dine lystkugler op i skeden, og klem herefter omkring dem, som når du laver almindelige knibeøvelser. Start evt. ud med at lave øvelserne liggende, indtil du har vænnet dig til vaginalkuglerne.

Liggende: Knib i små 5 minutter og hold derefter en pause. Det er vigtigt, at du gør det korrekt. Når du skal lave en knibeøvelse med kuglerne oppe, skal du lave en knibende bevægelse som starter bag til ved indgangen af anus. Flyt derefter den knibende bevægelse frem mod skedemusklerne og forsøg til sidst at trække navlen ind mod ryggen.

Gående/stående: Når du er blevet stærk nok til at gå rundt med bækkenbundskuglerne, vil du lave knibeøvelserne uden at tænke over det. Kuglerne sætter nemlig krav til dine muskler om at spænde for overhovedet at kunne holde dem oppe. Kuglerne minder dig ikke blot om, at du skal huske at spænde, men de stiller også krav til din kniben. Du vil på ingen måder høre kuglerne, når du går rundt med dem.

Detaljer

MATERIALE: Naturlig gummi.
DIAMETER: 3,4 cm.
VÆGT: 62 g.
FTALATFRI: Ja.
VANDTÆT: Ja.
SPROG: Engelsk.

VARENUMMER: 11503.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Pæn og nem at bruge.

Lækkert materiale og vægt er perfekt til dem, der er nysgerrige efter at lege med bolde, men som er i tvivl om det er noget for dem. Det er nemt at indsætte boldene, og det giver en god variation i forspillet med både en og to kugler. Snoren der holder boldene sammen er beklædt med gummi, hvilket gør dem nemme at holde rene, og vægten givergod nydelse mens du træner. Anbefales! Læs mere

-
5 5 1
Kanon kugler :P

Det her er de perfekte vaginal kugler til mig! Jeg synes, det er super lækkert, at både snor og kugler er i samme materiale. Det gør dem super nemme at indføre og rengøre, og så er det mest hygiejnisk. Udover det, så synes jeg at størrelsen og vægten på kuglerne er god, og der skal virkelig arbejdes på at holde dem oppe. Det ergod service, at der i beskrivelsen også lige er en gennemgang af, hvordan man bruger dem. Jeg har haft meget gavn af den, lige da jeg begyndte med kuglerne. Alle piger burdeseriøst overveje at investere i sådan et sæt, for jeg kan slet ikke komme på noget dårligt at sige om det. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk