Fantasy Lystkugler

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Fantasy Lystkugler  1
  • Fantasy Lystkugler  2
  • Fantasy Lystkugler  3
  • Fantasy Lystkugler  50
  • Fantasy Lystkugler  100

Fantasy Lystkugler

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

99,00 kr

Kort info

Kort info

Vaginalkugler til lystige stunder.

Ergonomisk design.

Sæt kuglerne op og mærk dem, når du går.

100 % naturlig gummi.

Godt at vide

Beskrivelse

Vaginalkugler til kvinder, som ønsker at træne eller genoptræne deres bækkenbund og samtidig ønsker mere lyst til sex og genrelt en større følsomhed i skeden.

Du kan med fordel påføre kuglerne lidt vandbaseret glidecreme, inden du fører dem op.

På selve lystkuglerne sidder der en blød, fleksibel og yderst holdbar snor, som man hiver forsigtigt i, når kuglerne skal tages ud. En nem, behagelig og sikker løsning.

Sådan fungerer vaginal kugler:

Før dine lystkugler op i skeden, og klem herefter omkring dem, som når du laver almindelige knibeøvelser. Start evt. ud med at lave øvelserne liggende, indtil du har vænnet dig til vaginalkuglerne.

Liggende: Knib i små 5 minutter og hold derefter en pause. Det er vigtigt, at du gør det korrekt. Når du skal lave en knibeøvelse med kuglerne oppe, skal du lave en knibende bevægelse som starter bag til ved indgangen af anus. Flyt derefter den knibende bevægelse frem mod skedemusklerne og forsøg til sidst at trække navlen ind mod ryggen.

Gående/stående: Når du er blevet stærk nok til at gå rundt med bækkenbundskuglerne, vil du lave knibeøvelserne uden at tænke over det. Kuglerne sætter nemlig krav til dine muskler om at spænde for overhovedet at kunne holde dem oppe. Kuglerne minder dig ikke blot om, at du skal huske at spænde, men de stiller også krav til din kniben. Du vil på ingen måder høre kuglerne, når du går rundt med dem.

Detaljer

MATERIALE: Naturlig gummi.
DIAMETER: 3,4 cm.
VÆGT: 62 g.
FTALATFRI: Ja.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Resultat
Kanon kugler :P Det her er de perfekte vaginal kugler til mig! Jeg synes, det er super lækkert, at både snor og kugler er i samme materiale. Det gør dem super nemme at indføre og rengøre, og så er det mest hygiejnisk. Udover det, så synes jeg at størrelsen og vægten på kuglerne er god, og der skal virkelig arbejdes på at holde dem oppe.
Det er god service, at der i beskrivelsen også lige er en gennemgang af, hvordan man bruger dem. Jeg har haft meget gavn af den, lige da jeg begyndte med kuglerne.
Alle piger burde seriøst overveje at investere i sådan et sæt, for jeg kan slet ikke komme på noget dårligt at sige om det.
5 5 1

Du anmelder: Fantasy Lystkugler

Hvordan vurderer du produktet? *