Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls
149,00 kr
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls produktbillede 1
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls billede af emballagen 50
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls billede af emballagen 90

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls

5.0 (4)
149,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls er et sæt stilfulde lystkugler, som kan bruges til både fræk leg og bækkenbundstræning.

De to metalkugler er ikke særligt store (diameter på 2 cm), og det kræver derfor en nogenlunde stærk bækkenbund at holde dem oppe. Hovedreglen siger, at  jo mindre og jo tungere bækkenbundskugler er, jo sværere er de at holde oppe.

Det er et sæt virkelig flotte kugler med en spejlblank overflade i guldfarve.

Eksperimenter med kuglerne sammen med din partner. Når du sætter de to kugler op, vil du kunne mærke, hvordan de arbejder indvendigt, hvilket kan være meget stimulerende.

Som nævnt, er kuglerne også meget velegnede til træning af din bækkenbund. Start med at ligge ned med kuglerne oppe og lav dine knib omkring kuglerne. Når du bliver stærk nok, vil du måske kunne gå rundt med dem.

Obs! Du skal ikke være bange for, at kuglerne forsvinder op i dig eller ikke kan komme ud. Du vil nemt kunne få fat i dem med fingrene, ligesom du også kan presse kuglerne ud, når du vil.

Detaljer

MATERIALE: Metal.
DIAMETER: Ca. 2 cm.
VÆGT: Ca. 30 g pr. stk.

VARENUMMER: 13264.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Perfekt.

Konens vurdering var helt utrolig. Nem at bruge, og den helt rigtige vægt til at give den helt rigtige mængde modstand.

-
5 5 1
Dejlige Ben-Wa Geish-bolde

Jeg er vant til at øve mig med disse Ben-Wa Bolde, og jeg kan godt lide dem. Disse Ben-Wa Bolde er gode til at træne bækkenbundsmusklerne, og jeg føler mig ret stimuleret og glad. Varme anbefalinger, og jeg anbefaler at prøve det! Læs mere

-
5 5 1
Dejlige Ben-Wa-bolde

Disse Ben-Wa træningsbolde er gode til bækkenbunden. De hjalp mig med at træne mine muskler, og jeg følte mig meget stimuleret og glad.

-
5 5 1
Ben-Wa træningsbolde

Boldene er overraskende små og af meget høj kvalitet. De føles tunge på hånden, men det gør dem ikke komplicerede at håndtere, når man øver sig. Jeg har lagt mærke til, at træningen også når ind i mavemusklerne, hvilket er absolut positivt. Jeg anbefaler den! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk