Fetish I.O.U Spil til Par

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Fetish I.O.U Spil til Par  1

Fetish I.O.U Spil til Par

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

69,00 kr

Kort info

Kort info

Lille frækt spil til det eksperimenterende par.

Opdag nye frække sider af din partner eller elsker.

Reglerne er lette og lige til.

Sprog: Engelsk.

Godt at vide

Beskrivelse

Spillet Fetish I.O.U er et sjovt spil for par, der elsker at afprøve hinandens grænser.

Elsker du at blive straffet og få en lille endefuld? Elsker du læder og latex, eller nyder at være bundet?

Med Fetish I.O.U får du mange af dine fantasier og lyster opfyldt.

Fetish I.O.U kommer i en lille æske, så du nemt kan have spillet med på en fræk weekend eller på ferie.

Indeholder 42 frække kort.

Detaljer

TITEL: I.O.U
REGLER: Simple.
SPROG: Engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Underholdende. Der er ikke meget fetish over det. Men der er nogle rigtig gode kort i mellem! Alt efter hvor krydret et sex liv man har, så er der en del man nok har afprøvet, men få det i et kort så det "skal" gøres, giver lidt liv igen på en anden måde. Det kan klart anbefales!
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Et enkelt og kinky spil Der er mange sjove opgaver/udfordringer i dette spil. Man kan trække flere på en aften, eller dele dem ud over flere dage/uger/måneder. En sjov og nem måde at få krydret sit sexliv på. Opgaverne spænder fra lidt kinky til meget kinky, så man kommer virkelig til at prøve en masse af. Kan helt klart anbefales!
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Super pirrende Super spændende og virkelig godt med at kunne give et kort til din partner uden at vide hva der står og vente på opgaven bliver til virkelighed
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Julegave til manden Produktet ankom præcis som forventet. Glæder mig til at få taget hul på den første låge/kort, så mig og manden kan komme i gang med at udforske nye former for nydelse :D
5 5 1
Materiale og kvalitet
Generel Vurdering
Kinky
Som en gave! Super fedt koncept, med at man ikke på forhånd ved hvad mulighederne i kortene er. Det er som at få en lille gave, og man ved ikke på forhånd om den er myntet på en selv eller på partneren.
Kortene er nemme at åbne, og kan også genlukkes, hvis man åbner dem forsigtigt op. Endnu har partneren og jeg ikke haft så mange i spil, men vi synes begge om de kort, vi indtil videre har fået.
5 5 1
Materiale og kvalitet
Generel Vurdering
Kinky
Fantastik Dette et er ikke et spil man spiller en aften, hvor man skal have en lidt kinky aften. Det synes jeg i hver fald ikke. Dette er et spil hvor man engang i mellem lige tager 2 kort og ser hvor det føre hen.
Det er et fantastisk spil, til at få startede "the sex drive" op igen. Man skal bare ikke sætte forventningerne på en aften hvor alle kortene skal vendes.

Meget sexet! Kortene er lidt små, men hvad så? Man kan læse dem. Kinky produkt. 5-stjerner!
5 5 1
Materiale og kvalitet
Generel Vurdering
Kinky
God ide Spillet blev brugt som ekstra gave i pakkekalender - et kort pr. pakke. Det har vi haft meget sjov ud af :-) Spillet kan anbefales. Selv om de hedder Fetish er de ikke "slemme". De fleste vil syntes de er sjove.
5 5 1

Du anmelder: Fetish I.O.U Spil til Par

Hvordan vurderer du produktet? *

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.