Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

479,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Få det bedste af to verdener og nyd både klitoris og G-punkts orgasmer med Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator.

  Dens diskrete og silkebløde ydre gemmer på en yderst effektiv dobbelt vibrator, der forkæler dit hemmelige G-punkt og pirrer klitoris på samme tid. Hvad mere kan man ønske sig?

  Lavish Attention har 7 vibrations mønstre og 3 hastigheder. Vandtæt og opladelig. Fra den officielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Nu kan du endelig få det bedste af to verdener og nyde både klitoris og G-punkts orgasmer med Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator fra Fifty Shades Freed.

  Lad dig ikke narre af den diskrete og silkebløde ydre. Det gemmer på en yderst effektiv dobbelt vibrator, der forkæler dit hemmelige G-punkt og pirrer din klitoris på samme tid. Hvad mere kan man ønske sig?

  Lavish Attention har 7 vibrations mønstre og 3 hastigheder for skræddersyet nydelse. Den er desuden vandtæt og opladelig, så du kan få frække oplevelser når og hvor som helst.

  Vibratoren har en særlig Travel Lock funktion, der sikrer, at den ikke går igang i utide. Hold blot on/off knappen inde i 5 sekunder for at aktivere eller deaktivere denne lås.

  Del af den officielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection, designet i samarbejde med forfatteren bag bestseller-bøgerne, E.L. James.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone, ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  MÅL: 18 cm x 3 cm (den bredeste diameter).
  VIBRATIONER: 7 mønstre, 3 hastigheder.
  MEDFØLGER: Opbevaringspose samt opladerstik til USB.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Første G-punktsorgasme Jeg var så skeptisk med denne og købte den kun pga. de gode bedømmelser den havde i forvejen, men var forberedt på at blive skuffet, da jeg har svært ved at få orgasme. Men den skuffer virkelig ikke og efter et par forsøg fik jeg min første G-punktsorgasme nogensinde, YAY! Den er flot i designet, men det tog lige nogle minutter at finde ud af dens funktioner. Det er dog en god vejledning med. Den er anbefalet herfra.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Intense orgasmer Fantastisk til intense, langvarige og flere orgasmer. Jeg bliver opstemt ved tanken af, hvad den kan
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Genial Specialet hvis man ønsker flere orgasmer i træk
  5 5 1

  Du anmelder: Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *