Fifty Shades of Grey 3-pak Bog Boks

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fifty Shades Of Grey Bog Boks 3-pak

Fifty Shades of Grey 3-pak Bog Boks

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Fifty Shades of Grey 3-pak Bog Boks giver dig alle trilogiens tre bøger; Fanget, I Mørket og Fri af E. L. James.

  Bøgerne har taget verden med storm og de er solgt i mere end 70 millioner eksemplarer og er oversat til mere end 41 sprog.

  Igennem de tre bøger følger man Anastasia Steele og Christian Grey og det erotiske univers deres passionerede forhold udspiller sig i.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Den populære Fifty Shades of Grey trilogy fås nu I en samlet æske, der indeholder alle tre bøger; Fanget, I Mørket og Fri.

  Bøgerne handler om Anastasia Steele og Christian Grey og det erotiske forhold, der opstår imellem dem. I trilogiens første bog, Fanget, møder Anatastia den karismatiske forretningsmand Mr. Grey og der opstår hurtigt et hedt forhold mellem dem. I anden bog, I Mørket, har Anastasia forladt Christian, fordi hun er skræmt af hans mørke sind. Men han vil ha’ hende tilbage og giver ikke op.I trilogiens tredje bind, Fri, har Anastasia og Grey igen fundet hinanden og har opbygget et velfungerende og passioneret kærlighedsforhold. Men midt i al lykken må Anastasia se sin største frygt blive til virkelighed.

  Fifty Shades of Grey er en fængslende bog-serie, der er svær at lægge fra dig. Derfor kan du med fordel købe alle tre bøger samlet i denne flotte boks, så du kan fortsætte med den spændende og hede historie, så snart du er færdig med et bind. 

  Trilogien har taget læserne med storm og den blev på rekord tid populær i hele verden. Faktisk er bøgerne så stor en succes, at E.L. James nu har solgt over 70 millioner eksemplarer på verdensplan, ligesom der også er lavet en officiel serie af sexlegetøj, der følger Fifty Shades of Greys erotiske univers. Sexlegetøjet fås også her i Sinful.dk shoppen, ligesom bøgerne også kan købes enkeltvis.

  Fifty Shades of Grey 3-pak Bog Boks er trykt af forlaget Pretty Ink.

  Detaljer

  INDHOLD: Fifty Shades - Fanget, Fifty Shades - I Mørket, Fifty Shades - Fri.
  FORFATTER: E. L. James
  SIDER: Hhv. 544, 500 og 530 sider. Total: 1574 sider.
  FORLAG: Pretty ink.
  SPROG: Dansk.
  UDGAVE: 1.
  INDBINDING: Hæftet bog.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Fifty Shades of Grey 3-pak Bog Boks

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: