Fifty Shades of Grey Klassisk Vibrator
Fifty Shades of Grey Klassisk Vibrator
189,00 kr
Classic Vibrator
Classic Vibrator

Fifty Shades of Grey Klassisk Vibrator

4.4 (3)
189,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Denne Classic Vibrator er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien.

Vibratoren, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Charlie Tango Classic Vibrator, er ideel til både klitoris og vaginal stimulation.

Vibratoren er meget klassisk i sin form. Med sin slanke runde form, sølvoverfladen og den sorte skrift er den virkelig et stilfuldt indslag i natbordsskuffen. Brug den alene eller sammen med din partner.

Under det stilfulde slanke ydre gemmer sig nogle effektive vibrationer, som du starter ved at dreje på bunden af vibratoren. Vibrationerne kan indstilles præcis så blide eller kraftige, som du lyster.

Nyd at bruge vibratoren i badet. Den er vandtæt!

Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med vibratoren. Den kan bruges med alle slags glidecremer - både vandbaseret og silikone baseret.

Der medfølger en flot sølvfarvet opbevaringspose i satin.

Vibratoren bruger 2 x AA batterier (medfølger ikke).

Detaljer

MATERIALE: ABS plast.
PHTHALAT-FRI: Ja.
LATEX-FRI: Ja.
LÆNGDE: 18,4 cm.
OMKREDS: 8,5 cm.
VÆGT: 73 g.
VANDTÆT: Ja.
BATTERI TYPE: 2 x AA (medfølger ikke).
VIBRATIONSNIVAU: Multispeed.

VARENUMMER: 13114.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
yndlings!!!!

Samler på fifty shades of grey tingende, og denne er klart min yndlings, og specielt som single pige er den fantastisk! :) den støjer en del sys jeg, og tit vibrerer den ikke helt ordenligt, men det er småting syntes jeg! Læs mere

-
5 5 1
Diskret og effektfuld

Flot at se på, nem at bruge. Gode vibrationer i mange hastigheder. Støjer en smule men har god effekt både inde og ude ;-) Kan anbefales til alle, god start model..

-
5 4 1
Fin størrelse

Det er et dejligt produkt som vi bruger til at klargøre hende med analt, efter hun først har haft en tynd dildo oppe. Ved at smøre godt, tager hun nemt denne op bag efter og nyder det. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk