Fifty Shades of Grey Silikone Ben Wa Balls

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Fifty Shades of Grey Silikone Ben Wa Balls  1
  • Fifty Shades of Grey Silikone Ben Wa Balls  2
  • Fifty Shades of Grey Silikone Ben Wa Balls  3
  • Fifty Shades of Grey Silikone Ben Wa Balls  5
  • Fifty Shades of Grey Silikone Ben Wa Balls  10

Fifty Shades of Grey Silikone Ben Wa Balls

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

189,00 kr

Kort info

Kort info

Dissesilikone bækkenbundskuglerer fra denofficielle Fifty Shades of Grey kollektion - designet i samarbejde med forfatteren bag bøgerne, E.L. James.

Brug dem til seksuel tilfredsstillelse alene eller sammen med din partner, eller brug dem til effektiv bækkenbundstræning.

De består af to plastkugler, der ligger omkranset af en skal af silikone.

Bækkenbundskuglerne har den perfekte størrelse og vægt til begyndere, som ikke før har prøvet bækkenbundskugler.

Nederst på de to kugler sidder en silikone snor, som gør det nemt at hive kuglerne ud.

Godt at vide

Beskrivelse

Disse silikone bækkenbundskugler er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien.

Kuglerne, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Delicious Pleasure Silicone Ben Wa Balls, tjener to formål. Du kan bruge dem til seksuel tilfredsstillelse alene eller sammen med din partner, eller til effektiv bækkenbundstræning.

De består af to sølvfarvet plastkugler, der ligger omkranset af en skal af silikone. Nederst på de to kugler sidder en silikone snor, som gør det nemt at hive kuglerne ud. Sølvkuglerne kan også tages ud af silikone skallen og bruge separat.

Bækkenbundskuglerne har den perfekte størrelse og vægt til begyndere, som ikke før har prøvet bækkenbundskugler. Kuglerne vejer i alt 64 g.

Start med at ligge ned med kuglerne oppe, og når du bliver stærk nok, kan du begynde også at gå rundt med dem - præcis som Anastasia Steele gør det.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme, når du skal føre kuglerne op, da dette vil gøre indsættelsen mere behagelig.

Der medfølger en flot sølvfarvet opbevaringspose i satin.

Detaljer

MATERIALE: ABS-plast & Silikone.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÆNGDE: 17,14 cm.
OMKREDS: 11,9 cm
DIAMETER: 3,8 cm.
SNOR, MÅL: Ca. 6,5 cm.
VANDTÆT: Ja.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Materiale og kvalitet
Generel Vurdering
Brugervenlighed
Resultat
Mere arbejde end pleasure Det er et virkelig lækker materiale disse Pleasure Balls er lavet i, de er super skønne at rører ved og har små vægte inden i der bevæger sig.. Desværre bevæger de sig ikke i brug med mindre man hopper rundt, og det er ret svært mens man prøver at holde dem oppe....

De var nemme at rengøre, men man skal huske at tage de inderste kugler ud, og de er ikke så nemme at sætte ind igen uden at de drejer sig i en akavet vinkel når man sætter dem retur.

Alt i alt syntes jeg der var mere arbejde end Pleasure i kuglerne, så de kommer desværre ikke så højt op på min hit liste.
5 3 1

Du anmelder: Fifty Shades of Grey Silikone Ben Wa Balls

Hvordan vurderer du produktet? *