Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper 1
 • Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper 2
 • Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper 3
 • Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper 4
 • Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper 5
 • Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper 6

Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

119,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Oplev nye former for nydelse med disse brystvorte sugekopper fra Fifty Shades of Grey.

  Sugekopperne øger blodgennemstrømningen i brystvorterne, så de bliver ekstra følsomme og sensitive.

  De er lavet i blød silikone, og er lette at sætte fast på brystvorterne.

  Er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, der er lavet i samarbejde med forfatteren bag bøgerne E.L. James.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil du gerne øge sensitiviteten i dine brystvorter og derved blive mere modtagelig overfor de pirrende kærtegn fra din partner, så er Nothing But Sensation brystvorte sugekopperne et godt valg.

  Sugekopperne giver en mere intens oplevelse da de øger blodstrømningen i brystvorterne. De kan anvendes både til forspil eller under sex for at opnå en mere sanselig orgasme.

  De er lette at bruge. Pres sammen på midten af sugekoppen og placer den derefter på den let fugtige brystvorte. Sugekoppen danner så et vakuum omkring vorten. Når sugekoppen fjernes igen, vil den opsvulmede brystvorte være ekstra sensitiv, så selv en let berøring vil give maksimal nydelse.

  Brystvorte sugekopperne lavet i medicinsk silikone og er vandtætte. De er 5 cm lange og har en diameter på 3 cm, hvilket passer til de fleste brystvorter

  Efter brug, rengør dem med varmt vand og en sexlegetøjsrens.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  LATEXFRI: Ja.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  LÆNGDE: 5 cm (diameter: 3 cm)

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Nem at sætte på
  Komfort og pasform
  Noget hårde i materialet Da vi pakkede dem ud, havde vi egentligt regnet med at de var i silkeblød lækker kvalitet (for de ser sådan ud på billedet) Men selvom de var fine, var de ikke så silke bløde og lækre som vi havde regnet med , men nok mere gummi agtige. Men suge effekten er fin :D
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Nem at sætte på
  Komfort og pasform
  Langt bedre end forventet! Jeg var lidt bange for, de ville lugte af cykeldæk eller hård gummi, men det gør de overhovedet ikke - de har en mild duft af plastik, når man stikker næsen helt tæt på dem, men ellers er de helt lugtfri.

  Da jeg tog dem ud af pakken og posen, tænkte jeg, de var lidt stive i materialet, og at de virkede lidt besværlige at arbejde med, men de er nemme at regulere trykket på, også når de endelig sidder på huden. De sidder desuden så godt fast, at man sagtens kan trække lidt i dem, uden at de mister suget. Overfladen på produktet er ellers glat og lækker, og der er ingen skarpe kanter, der kan genere.

  De suger (meget) kraftigere, end jeg forventede af at kigge på dem her på siden, så de bliver helt sikkert et hit. Jeg blev lidt forskrækket, da jeg satte den første på med 'fuldt sug'. Jeg tror derfor, de er et hit til forskellige smertegrænser, da jeg foretrækker en del mindre end deres 'maximum styrke', selvom jeg plejer at nive brystvorterne ret hårdt.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Nem at sætte på
  Komfort og pasform
  Giver stivere brystvorter De her sugekopper virker fuldstændig efter hensigten. De er nemme at sætte på, og efter lidt tid med dem, er mine brystvorter helt stive og føles lidt mere følsomme. Jeg kan også godt lide at bruge dem alene, da jeg lidt får følelsen af at der er en anden person der tager mig på brystvorterne imens ;)
  5 5 1

  Du anmelder: Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper

  Hvordan vurderer du produktet? *